• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czerwona 155 to Dziaru na 100%, mieszka koło ronda przy PKO/targu :) Ja już kilka razy widziałem Twoją Julkę, ale nigdy nie było okazji do pomachania :)

Czerwona 155 to Dziaru na 100%, mieszka koło ronda przy PKO/targu :) Ja już kilka razy widziałem Twoją Julkę, ale nigdy nie było okazji do pomachania :)

Widuję czasem tą 155, nie da się jej przeoczyć ;).

Ale Twój samochód widziałem tylko raz, ale niestety akurat w Seicento byłem :D, możliwe, że się z moim ojcem widziałeś.

Swoją drogą 155 mi się bardzo podoba i zastanawiam się nad jej kupnem, ale to się jeszcze okaże mniej więcej po wakacjach.

Pozdrowienia dla Kierowcy grafitowej,czarnej,albo granatowej (nie przyjrzałem się) alfy 147 (na klubowych ramkach) który stał pod norauto w Krakowie koło Geat Krokus.

pozdrowienia dla kolegi goniusia, chyba, bo takie jakby jego auto, tylko bez kartki z ogłoszeniem ;) koło Orlenu na Brzezinach się mijaliśmy
trochę miał zdziwioną, zaciekawioną minę

Ostatnia edycja:
Pozdro dal czarnej 156 SW rej. SL coś tam coś tam :) na ramkach przejeźdzająca obok GWSH dziś koło 9:35 :D

Pozdrowienia dla brera21, którą spotkałem dziś na ul. Krakowskiej przy obwodnicy. Łapki były. :D

Igor93 Twoja Alfe juz pare razy widzialem na miescie ale zero rekacji... :( czyzby ktos jeszcze nia jezdzil ;P? pozdro ;)

Pozdrawiam bezowa/kremowa 156 fl WPY 06xx9 ktora stala wczoraj przedemna na parkingu w Krynicy ok godz. 19 !! Ramki byly :)

Pozdro dla żółtej 145 SBEXXXX z niebieską naklejką Poczta Polska na tylnej szybie oraz z ramkami i naklejką Alfaholicy.net na bocznej szybie :) widziany w Będzinie wyjeżdżający z Sączewskiego na Kołłątaja w stronę DG.

Pozdro dla czarnej 156 w Michałkowicach widzianej, chwilę temu :D Pomrugane i odmachane ;] Czy dobrze widziałem, z Siemianowic? :)

pozdro dla kierowcy czerwonej 147ki na blachach SK 07..U jadacej na 86 w kierunku Tychow przy skrecie na wroclaw ;)

Pozdro dla czarnej GTV na blachach SMI mijanej w Mikołowie skręcałem na trasę na Katowice

pozdrawiam
kierownika białej 147 z ktorym sie mijałem wczoraj zaraz jakoś po 8 kolo kobiora
i
kierownika czerwonej 147 krg zaparkowanej kolo mojego miejsca zamieszkania :)

Pod UM Gliwice chyba jakiś spocik czarnych Alf - GT i 147 na ramkach + 156 i 156SW. ;)

My tak codziennie

GT, 147 i 156 SW są z jednego - mojego - pokoju :)

156 już nie

no i po drodze powinna być czerwona Giulietta - to samo piętro ;)

Pozdrawiam

A ja się tylko pytam, dlaczego one same stoją na parkingu i mi nie odmachują? :P

Amortyzatory
Powrót