Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
parę dni temu też Cię widziałam. tyle że jechałam czarnym bravo więc pewnie byś nie wiedział o co chodzi :) ale jechałam idealnie za Tobą od samej słupnej i skręcałam na brzęczki tak jak ostatnio :)

Pracuję w Mysłowicach, a że mam stosunkowo blisko do mojej ulubionej stacji na Brzęczkowicach, to często (chyba złe słowo :P) tam zaglądam :)
Mrugaj więc za każdym razem ;)

Pracuję w Mysłowicach, a że mam stosunkowo blisko do mojej ulubionej stacji na Brzęczkowicach, to często (chyba złe słowo :P) tam zaglądam :)
Mrugaj więc za każdym razem ;)
ok :) więc jedną alfę widziałeś, druga jest granatowa no i bravo czarne :) bądź czujny :P
do zobaczenia :)

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:57 ----------

Aniucha gdzie to bywałaś bo cos tu na forum Cie widać nie było
widzisz Marshall?? człowiek tak zapracowany że ani chwili wolnego nie ma :P

dziś pozdrawiam mojego znajomego który zakupił sobie wiśniową GTV na krakowskich blachach :) dużo do zrobienia ale jest piękna
duzo pracujesz to albo zbierasz na GTA albo 8c albo na wybielenie tattoo :) bo zmieniłaś auto na jakiegoś VAGa :P hahaha
chyba żartujesz!! powiedziałam że nigdy diesla i nigdy niemieckiego auta :) i tego się będę trzymać :P
a co do zbierania na GTA... to owszem, zbieram i zbieram i zbieram i zbieram.... :) chcesz się dołożyć??
czasu mam mało ale słyszałam od Piotrasa że na dniach będzie okazja by się spotkać i świętować :) więc dla Ciebie Marshall (a w zasadzie dla WAS) znajdę czas :)

---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:16 ----------

Ta rutyna Cię wykończy!
https://www.facebook.com/NieZawieraRutyny :)

pozdro dla czerwonej 147 (bodajze oramkowana) na ściegiennego w katowicach... mijalismy się ale obie rece mialem zajete (kierownica i telefon) i nie machnalem... :)
ja tez jechalem 147 z przeciwka.

No i oczywiście Toma82, którego widuje praktycznie na okrągło 2-3 razy w tygodniu. Dziś o 16:30 jechał w kierunku Bystrej.[/QUOTE]

Ja też pozdrawiam ale przyznam szczerze że nie widziałem cię :)

a ja również pozdrawiam rydza widzianego wczoraj na przejeździe w pszczynie koło MCDonalda pewnie z pracy wracałeś no i wszystkich z spocika w Krakowie mnogość was była :) i oczywiście specialne pozdrowienia dla słomianego wdowca w VW:)

Acha. Nie, byłem z kumplem na szrocie po części do jego VW - padły mu wycieraczki. Stwierdził że na wiosnę kupuje Alfę i truje mi d..pę za ile bym mu sprzedał moją :)

A ja pozdrawiam kierownika czarnej 145 SBI, który ostatnio jechał za mną spory kawałek przez Bielsko, aż do skrzyżowania przy mcu!

pozdrawiam wiedzmaka z którym piłem piwo i piotrasa który o 20 jeszcze siedział w pracy "mużiny" tak maja a prezesura sie bawi hahahaha

Również pozdrawiam :)). Ktoś musi pracować, żeby szlachta mogła się bawić :D

Pozdrawiam kierownika Ciemnej 166 (Nero Vulcano?) który po godzinie 9.00 rano dojechał mnie w Kalembicach przed Cieszynem - niestety skręcił na S1 w Strone Bielska Białej - awaryjki i łapki były :D

Amortyzatory
Powrót