Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja pozdrawiam niebieską 156 sportwagon mijaną dzisiaj rano na trasie 94 w kierunku olkusz dąbrowa chyba już drugi raz ją widzę nie machałem bo zaspany po nocce jechałem ale ramki klubowe miała;]
to ja codziennie ta trasa jezdze rowniez pozdr.

Pozdrawiam kolegę z srebrnej 156 sw ze skasowaną prawą stroną, który wpuścił mnie przed siebie na Pawiej w Krakowie w okolicach 15.15. Przykro się parzyło na tak pokiereszowany bok. Szybkiej naprawy życzę.

Pozdrawiam kolegę z srebrnej 156 sw ze skasowaną prawą stroną, który wpuścił mnie przed siebie na Pawiej w Krakowie w okolicach 15.15. Przykro się parzyło na tak pokiereszowany bok. Szybkiej naprawy życzę.
Prawe tylne drzwi?

Pozdro dla kierownika srebrnej 156 z naklejką JKAR.org na blachach SC widzianej na światłach w Częstochowie ok godz 9, a także kierownika 156 SW oramkowanej widzianej w Chrzanowie ok. 11:30.

A także dla Michal_wce który zmierzał na Sienkiewicza w Wadowicach w kierunku swojej Belli ;)

Pozdrowienia dla brera21 która spotkałem na ul. Lipnickiej dziś po 18. Światełka były nieodwzajemnione bo gadałem przez telefon :)

Pozdrawiam czarną 145 na blachach SBI + ramki często ostatnio spotykaną w Bielsku lub Bystrej. Na szybie jakiś naklejony numerek jeszcze, kto tym śmiga?

No i oczywiście Toma82, którego widuje praktycznie na okrągło 2-3 razy w tygodniu. Dziś o 16:30 jechał w kierunku Bystrej.

pozdrawiam czarne Mito oramkowane stojące w korku na wiadukcie w S-c koło reala, stałem po drugiej stronie ale widać było zrezygnowanie u kolegi i sie nie rozglądał za bardzo, zresztą u mnie też jeśli 1.5h dziś jechałem z Sosnowca do Katowic na 3 stawy i to objazdami...
w tym czasie w korkach w każdą możliwą strone mnóstwo alf widzianych, jeszcze chyba nigdy tylu nie widziałem w tak krótkim odstępie czasowym, ale wszystkie bez ramek.

Pozdrowienia dla srebrnej 147 z ramkami rej SM xxxxx, spotkanej na drodze z Janowa do Szopienic ;) pomachane - odmachane :)

Pozdro aro156 zauważyłem Ci dzis jak mi mignąłes przy rondzie obok Mc'Donalda w Wodzisławiu dokładnie 5 minut przed 16:) jechałem po przeciwnym pasie przy Starej billi, teraz jakos lecrelc. Mignąłes mi bardzo szybko i w ostatnim ułamku sekundy widziałem:)

Dzięki za pozdrowionka ale nie przypominam sobie żebym tam jechał chyba że żonka pomykała z młodym.:)

Pozdrawiam kierownika srebrnej 156 sw (??) wczoraj na Karola Miarki w Bytomiu- światełka były:)

Pozdrowienia dla kierowcy z czarnej 166 na parkingu tesco ruda slaska REJESTRACJA SL ...... :)

Tak, prawe tylne, rozerwane, wygięte na wszystkie strony.
No to nie ja, bo moje aż w tak tragicznym stanie nie są (wgięcie na połowe piłki ręcznej). Co prawda pasuje to wyklepać ale...
Ale i tak pozdrawiam! ;)

Pozdrawiam Czarną GTV na tablicach SR XXXXX spotkaną dziś na dk 88 w jadącą w stronę bytomia.

Pozdrawiam również kierowcę srebrnej 156 SW po lifcie która dziś dogoniła mnie na bytomskiej w Piekarach ok godz 15:15 tablice SY XXXXX

A ja pozdrawiam RAfała widziane na rondzie osiedle O , ( około 17) i dwóch jeszcze Alfaholików których widziałem :) - odmachane itd :)

Amortyzatory
Powrót