pozdrawiam kierownika czerwonej 147, widzianego ok 18.15 na m1 w bytomiu, pomachane-odmachane ;D
Również pozdrawiam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pozdrawiam kierownika czerwonej 147, widzianego ok 18.15 na m1 w bytomiu, pomachane-odmachane ;D
to ja codziennie ta trasa jezdze rowniez pozdr.A ja pozdrawiam niebieską 156 sportwagon mijaną dzisiaj rano na trasie 94 w kierunku olkusz dąbrowa chyba już drugi raz ją widzę nie machałem bo zaspany po nocce jechałem ale ramki klubowe miała;]
Prawe tylne drzwi?Pozdrawiam kolegę z srebrnej 156 sw ze skasowaną prawą stroną, który wpuścił mnie przed siebie na Pawiej w Krakowie w okolicach 15.15. Przykro się parzyło na tak pokiereszowany bok. Szybkiej naprawy życzę.
Tak, prawe tylne, rozerwane, wygięte na wszystkie strony.Prawe tylne drzwi?
Pozdro aro156 zauważyłem Ci dzis jak mi mignąłes przy rondzie obok Mc'Donalda w Wodzisławiu dokładnie 5 minut przed 16jechałem po przeciwnym pasie przy Starej billi, teraz jakos lecrelc. Mignąłes mi bardzo szybko i w ostatnim ułamku sekundy widziałem
![]()
Pozdrowienia dla brera21 która spotkałem na ul. Lipnickiej dziś po 18. Światełka były nieodwzajemnione bo gadałem przez telefon
No to nie ja, bo moje aż w tak tragicznym stanie nie są (wgięcie na połowe piłki ręcznej). Co prawda pasuje to wyklepać ale...Tak, prawe tylne, rozerwane, wygięte na wszystkie strony.
Pozdrawiam kolegę w czerwonej 147 dziś w Mikołowie
Piękna alfa!