Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja chciał bym pozdrowić kolege z 156 z klubowmi ramkami. Widzianego przed wczoraj w Jaworznie na borach. Chciałem machnać ale za pozno zobaczylem. tylko ramki w lusterku widzialem.

a Ja pozdrawiam kolege który wczoraj w parku chorzowskim zapytał mnie gdzie można kupić taką koszulke :) (Miałem na sobie oczywiście, "Eco driving? No Thanks!" ) :)

powtórnie pozdrawiam "panów władzów" ze 159 z Sosnowca - chyba mnie polubili
drugi raz mi odmachali łapką
:lol:

Pozdro dla kierownika czarnej 147 widzianego na wylocie z Wadowic na Kraków ;) Pomachane, Odmachane...

Pozdrawiam czarną 156SW 1.8 parkującą na ul.Łopackiego w Krakowie naprzeciw szpitala ok.godziny 10.

pozdrawiam srebrną 156. odmachane:) widzieliśmy się na PL. Londzina w Cieszynie około godz. 16

Wczoraj koło 20.30 widziana czarna Gtv'ka w Tychach przy City Point, ktoś z forum?
Wlokłem się motocyklem z koszulką lidera, więc wizytówki zostawić nie mogłem :)

Dziś pozdrawiam kierowcę zielonkawej belli 156SW na blaszkach SCI. Mijaliśmy się przy statoil, oraz srebrną 156 chyba też na SCI przed Ekonomem około 15,10:)

Pozdrawiam Panią w czerwonej 147, rej. 147, spotkanej na Okulickiego w Krakowie w okolicah 16.45. Pani trochę zdziwiona, że ktoś macha ale miło odmachała.
Pozdrawiam również kierowcę czarnej 156 spotkanego w Proszowicach, który wjechał na moje miejsce przy Biedronce.

Amortyzatory
Powrót