Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowienia dla czerwonej 166, na ramkach klubowych. miała gliwickie nr. i widziana była pod BP na rybnickiej.

adam

ja pozdrawiam Pana z granatowej 147 SWD widzianego na autostradzie do katowic kolo 7 rano;) i Pana ze srebrnej 156 widzianego na BP w Katowicach przed godzina 8;)

To ja kolegów ze 147 KOL...jadących razem ze mną od Olkusza do DG:) awaryjne były,długie też i przyjemniejsza podróż w deszczu:)

a ja pozdrawiam sliczna 156 ze spoilerkiem , w kol ja wiemm chyba granat:Ddzis, godzina przed 10 po centrum nauki ŻAK w bielsku-bialej:D

milo ze juz dwie alfki pod szkola stoja:D:D:D

A ja pozdrawiam kierowników dwóch alf spotkanych dzisiaj w Częstochowie - super to wyglądało - czerwona 147 potem czarna 159 i zielona 156 - fajna kawalkada przez miasto :D

Pozdrowienia dla Loli_GTA spotkanej wczoraj wieczorem w Bielsku-Białej przy wyjeździe z parkingu galerii jakiejś tam, wielkiej takiej:D I jeszcze dla kilkunastu innych kierowników spotkanych na trasie, ale żadnego odzewu.

Pozdro dla kierownika 156 SW na blachach KWA widzianego w Brzeźnicy, dzisiaj ok. 16. Ramek nie było, ale łapka tak...;)

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej (chyba czarnej) 156SW na blachach ST..... z ramkami widzianej dzisiaj ok 15 30 na trasie E4 przed Dębicą, a dokładnie koło złomu w Lubzinie;D ja pomrugałem, pomachałem a u Ciebie chyba łapka była;)

A już myślałem, że mnie wypatrzyłaś Moja też stała pod szkołą, tyle że pod IV LO w Olkuszu..

eh no widzisz:D ale mozna by powiedziec ze fajny zbieg okolicznosci :D

a spod tej mojej szkoly to nie wiem czy jest z forum, brak ramek.. ale wrzuce nastepnym razem wiztowke to zobaczymy, moze zagosci :D

Pozdro dla czerwonej Brery na blachach KWA widzianej w Tomicach ok. 14 i Kremowej Brery na blachach SBI widzianej ok. 14.30 w miejscowości Woźniki/Witanowice.

Pozdro dla kierowcy 147 (chyba) mijanej po 21 w Bytomiu koło dworca. Chyba puściłeś światełka, ja niestety nie mam takiego refleksu:P

A ja serdecznie pozdrawiam dwóch przemiłych policjantów w służbowej Alfie polujących z suszarką, których mijałam wczoraj wieczorem na trasie Katowice - Tychy. Dzięki CB wiedziałam, gdzie stoją, dlatego przejechałam obok z wymaganą prędkością, czyli w tempie spacerowym i korzystając z okazji dokonałam stosownego pozdrowienia Alfisti;)
Myślałam, że nie zareagują, ale nieeeee:) odmachali obaj z uśmiechem, więc na do widzenia poszły jeszcze awaryjki. Proszę, jak miło:)
A mówią, że policja to nadęte buraki, jak widać nie wszyscy:)

Pozdrowienia dla Belli 147 dzisiaj ok 13 w Kozach- VICTORIA była ale mnie niepoznałas, z Alfy Romeo Galaxy:)

Amortyzatory
Powrót