Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja pozdrawiam kierownika czarnej 159 SKxxxx spotkanego dzisiaj na a4 który nie chciał? nie mógł? pokazać starej 155 gdzie jej miejsce... przy wyprzedzaniu wzrok był twardo utkwiony w drogę mimo że chwilę wcześniej skończyło się na okolicach 2zł... nie ważne czy wygrasz czy przegrasz, ważne że podjąłeś wyzwanie! T.S. 8v to jest to co lubię :)

pozdrawiam kierownika czerwonej 156 sedan?(ze spoilerem) bodajże widzianego wczoraj ok godziny 15stej w kobiernicach, łapka była niewiem czy do mnie ale odmachałam:)...bo skupiałam siem na ogladaniu furki:)

pozdrowienia dla Mdx-a dziś ok. 15;30 na skrzyżowaniu dekerta z klimeckiego, przechodziłem Ci przed nosem przez pasy i machałem smyczą ;)

Na początku myślałem że może świateł nie mam włączonych, a smycz zauważyłem dopiero jak już stałeś i czekałeś na zielone na przejściu dla pieszych. Również pozdrawiam!

Pozdrowienia dla Ryloona mijanego w sobote kolo 15-16 na swiatlach na wysokosci MC donalda.

pozdrowienia dla czarnej 156 na olbrzymich felgach (przód 18 tył 19) widzianej pod ath:) wizytówkę Alfaholików wrzuciłem wiec może zawita tutaj... Choć mam wrażenie, że widziałem ją w dziale na sprzedaży i chyba to już nowy właściciel;)

A ja pozdrawiam (chyba) Bociana i kogoś jeszcze była GT i chyba 156 - widzianych w sobotę na parkingu przy parku w Kazimierzu (zjechałem przestawić GPSa na moment z trasy ;)

pozdrawiam piekną bordową 147 na naszych ramkach i piekna bląd kierowczynie :D widzianą koło 12...13...na światłach w centrum Bielska

Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej 156 SW widzianej dziś o 15 skręcającą z srebrnych orłów w wiślicką.

Witam :) a Ja pozdrawiam osobę która mi za wycieraczkę zostawiła wizytówkę alfaholików w Żywcu na osiedlu 700 lecia koło ZSM :)

pozdrawiam kierownika alfy 156 SW czarnej z ciemnymi szybami miodowe napisy alfa romeo na boku oraz na 18 która sobie odpoczywała w gliwicach na wielkch wałów i spogladała na moja alfe hahah

kto w krakowie ma czarną 155 przed fl parkującą na ul. Bajecznej obok Polinaru? ;)

Amortyzatory
Powrót