Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja pozdrawiam wlasciciela czerwonej i opicowanej 146 na parkingu pod CH Arena w Gliwicach. Miala klubowe ramki. Zagadalem, ale kierowca troche nie czaił. Mowil ze ramki brat zalozyl: )

Pozdrowionka dla kierowniczki z zielonej 156 1.9jtd mijanej dzisiaj po 22.00 na alei Bielskiej w Tychach. dla pasażerki również :)

Pozdrowienia dla czerwonej 155 na rej KOS ... mijanej około 17 na drodze Oświęcim-Kęty. machałem ale bez odpowiedzi :( Larson to ty ?

kwiatu czy to Ty jechałeś za mną w sobotę w stronę hotelowca?

i pozdrawiam właściciela 156 sw na klubowych ramkach, który nie odmrugał mi dziś po północy

A ja pozdrawiam miłego kolegę którego dogoniłam na Giszowcu i w eter poszło, że bardzo ładną Alfą jeździ. Odwzajemnił się w podobnym tonie i tak oto mam świetny humor od południa:)
Łapka była obowiązkowo;)

Pozdrowienia dla kolegi z Oramkowanej zielonkawej Alfy 156 SW po FL mijanego dzisiaj koło 7:30 koło multikina w Zabrzu. Łapka z mojej strony była ale kolega chyba nie ogarnąl tematu na czas :)

pomylić GTA z poliftem nie ładnie ;)
poszły światła z mojej strony, ale faktycznie trochę zamoty było, bo jeszcze migacz przy zjeździe z ronda :)

Ostatnia edycja:
A ja pozdrawiam 3 alfy, które jechały prawie jedna za drugą od Siewierza w stronę Zawiercia :P
Czyli 2 x 156 oraz 166 :) Niestety ani jedna nie miała klubowych ramek ;[

Pozdrawiam pana w czarnej 156 SW spotkanego dzisiaj w Bielsku - była piękna kanonada światełek w środku miasta :)

Pozdro dla kierownika przedliftowej 156 na blachach KCH spotkanej w miejscowości Babice, dzisiaj po 19...;)

pomylić GTA z poliftem nie ładnie poszły światła z mojej strony, ale faktycznie trochę zamoty było, bo jeszcze migacz przy zjeździe z ronda
Uuuu to przepraszam x 2.
1. Że światełek nie zauważyłem
2. Że nie zauważyłem że to GTA :/

Z rana czlowiek jakis taki zaspany i jeszcze słońce w oczy :))

luz blues. też rano mam ciężki start - dlatego taka spóźniona reakcja z mojej strony.
A to że GTA się nie rzuca w oczy to tylko dobrze - w końcu rodzinne kombi ;)

Pozdrowienia dla kierowcy 156 JTD parkującej pod Lidlem w Łabędach. Już wcześniej widziałem tą belle, ale dzisiaj dopiero zauważyłem, że kolega lub koleżanka alfaholik z naszymi ramkami. Pewnie od niedawna. Nie się ujawni ;)

Amortyzatory
Powrót