Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla czerwonej Alfy 156 rej chyba Holandia w M-ce i "wolny" przejazd [rzez DTS katowice na SILESIE ;) fajnie się mijało inne złomasy :P

spać lizany bo jutro na fojera zaśpisz
w kimono ale już !!

niewiem czy tak mozna ale pozdrawiam chlopaczka z hondy civic IV gen. spotkanego na swiatlach;pp mala masa i VTEC no i bylo pierwszy i drugi bieg to tylko wonchalem 3 bieg zrownalem sie z nim i juz go pomalutku brnolem do przodu potem (okolo 140km/h) koledze sie oswiecily wszystkie kontrolki na cyfer blacie i zostal z tylu. no ale i tak bylo milo nawet jak z poczatku dostalem po rzici;pp

niewiem czy tak mozna ale pozdrawiam chlopaczka z hondy civic IV gen. spotkanego na swiatlach;pp mala masa i VTEC no i bylo pierwszy i drugi bieg to tylko wonchalem 3 bieg zrownalem sie z nim i juz go pomalutku brnolem do przodu potem (okolo 140km/h) koledze sie oswiecily wszystkie kontrolki na cyfer blacie i zostal z tylu. no ale i tak bylo milo nawet jak z poczatku dostalem po rzici;pp

dobre :D

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 155 KPR...GL, za którym pędziłem od Koszyc do samego Krakowa! Dwie czerwone Alfy w tandemie to musiał być widok :)

pozdrowienia dla mrutyny! ty synek ty strasznie szalejesz, aż się teściowa wystraszyła;)

A czy tata był w zeszłą niedziele na samochodowej?Bo widziałem czerwoną KPR właśnie.

przejezdzal tamtedy ale czy byl na gieldzie to nie mam pojecia-ja jestem co tydzien czerwona na gieldzie elektronicznej przed zajeciami.

pozdr. wszystkich na trasie tychy-zakopane i nazat na kilkanaście alf odmachało mi hmmm 0 alf strszanse:/

pozdrowienia dla ciemnej (czarnej ?) GT stojącej na Żabińcu wczoraj ok godz. 20. Wizytówka za wycieraczką to moja sprawka :D

zaluje,ze nie pojechalem z nim ostatnia 75 widzialem na wakacjach 6 lat temu w US:-/

:) co prawda moja jest w trakcie odbudowy, więc póki co jeżdżę taką wersją RAW przed zrobieniem porządnej blacharki + malowania. Nie mniej jednak liczę, że jeszcze będzie w najbliższym czasie okazja, planuje pojawić się wreszcie na jakimś spocie pod Krokusem...

Pozdrawiam czarną 159 (rej. KPR...) spotkaną dzisiaj w Proszowicach blisko US.
Kierowca coś naburmuszony, albo mi się wydaje, bo żadnych znaków nie zauważyłem:D

Amortyzatory
Powrót