Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowienia dla ciemnej mito ST xxxx widzianej wczorajszym wieczorem w pszczynie na ul.katowickiej na wysokosci cmentarza

pozdrowienia dla kierownika 147 na francuskich blachach, widzianego w Wadowicach ok godziny temu. Pomachane odmachane ;)

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 147 widzianej na Kazimierza Wielkiego ok. 14:30. Pomachane - oczy zrobione :D

dzis widziana czarna Brerra pod realem na parkingu pikne autko pozdr. szczęściarza

Pozdrowienia dla srebrnej 156 SW na klubowych ramkach mijanej dzisiaj na skrzyżowaniu w Jastrzębiu :)

pozdrowienia dla kierownika 156 na SPS spotkanego w pszczynie kolo salonu skody:) i pozdrowione i pogadane na CB:)

PiteR to ja byłem Twoja bella sie świeci jak psu jajca hhaha czekałem na Ciebie ale chyba zostałeś na swiatłach ...
co pewnie dziwiony ze francuch we włoszce Ci pierwszy kiwał

hehe nie poznałem Cie :D i zdziwiłem się właśnie, ale pomyślałem, że pewnie francuzi tez ogarniają temat :D a świeci się bo na myjce byłem ;) a do świateł nie dojechałem bo skręciłem wcześniej o osiedle ;) czyżby nowy nabytek ?

hehe nie poznałem Cie :D i zdziwiłem się właśnie, ale pomyślałem, że pewnie francuzi tez ogarniają temat :D a świeci się bo na myjce byłem ;) a do świateł nie dojechałem bo skręciłem wcześniej o osiedle ;) czyżby nowy nabytek ?

tak nowy nabytek ...:) o na osiedlu to moze sie trafimy bo mam tam ciotkę i czasem tam bywam

pozdrowienia dla czerwonej 147 TI rej. OP, która stoi pod moim blokiem na Frycza-Modrzewskiego w Krakowie ;) wizytówka za wycieraczką to moja sprawka :D

Pozdrowienia dla kierwonikow 3(147,2x156) alf spotkanych na odcinku DK79 miedzy Koszycami a KrK ktorzy na pozdrowienia odpowiedzieli klasycznym karpikiem :P

a ja pozdrawiam dwie 147 widziane w myslowicach dosłownie przed chwilą :) obie w kolorze Piterowej - tylko jedna na SM druga na SO :D

Amortyzatory
Powrót