• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierownika srebrnej, poliftowej 147, obok ktorego zaparkowalem dzisiaj przy Carrerfourze na Zakopianskiej. Kolega bez ramek, ale wsadzilem mu wizytowke Alfaholikow za wycieraczke. Widzialem pozniej jak odjezdzal – ciekawe, czy wpadnie :)

Pozdrowienia dla pana w srebrnej 156 sw widzianego dzisiaj na trasie N.Sącz-Krynica. Tak się zdziwiłem że ktoś odmachał że nawet rejestracji nie zauważyłem:)

pozdrowienia dla zielonej 155 1.7ts widzianej dziś na mogilskim, kierującym się w strone dworca

pozdro dla oramkowanej 156 spotkanej wczoraj na alejach po godz. 16.30 w okolicy agh. Kolega wyjeżdzał z Reymonta bodajże. Przejeżdałem obok to podniosłem łapke ale nie widział.

to chyba jakiś nowy model :D

edit:

i jeszcze zapomniałbym - pozdrowienia dla kierowników ciemnej 155 i czarnej GTA na krakowskich blachach, których alfy stały zaparkowane obok siebie na parkingu podziemnym Comarchu w poniedziałek. Te wizytówki które mieliście za szybami to moja sprawka :D

Ostatnia edycja:
Kto mi dzisiaj machał w Pszczynie ok. 13:00, koło Ganinexu ze srebrnej 156, na ramkach, na blachach SB?:)
Dchedogi napisał:
Ułaaa, aleś sobie zrobił Dawid wstyd na forum :D
PS: Musimy się Dawid kiedyś zgadać na jakim spocie i w końcu ponapieprzać się z innych, a nie tylko z siebie :D

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kuriera DHL, który mi dziś paczkę dostarczył... po krótkiej dyskusji okazało się że jeździ alfą 166 2,4JTD i z tego wszystkiego nawet nie spytałem czy klubowicz...

to chyba jakiś nowy model :D

edit:

i jeszcze zapomniałbym - pozdrowienia dla kierowników ciemnej 155 i czarnej GTA na krakowskich blachach, których alfy stały zaparkowane obok siebie na parkingu podziemnym Comarchu w poniedziałek. Te wizytówki które mieliście za szybami to moja sprawka :D

to bylo Gtv hahah kazdy moze sie pomylic :D hahha

---------- Post dodany o godzinie 21:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:51 ----------

Kto mi dzisiaj machał w Pszczynie ok. 13:00, koło Ganinexu ze srebrnej 156, na ramkach, na blachach SB?:)

Ułaaa, aleś sobie zrobił Dawid wstyd na forum :D
PS: Musimy się Dawid kiedyś zgadać na jakim spocie i w końcu ponapieprzać się z innych, a nie tylko z siebie :D

przydalo by sie spotkac na jakims spociku :P i posmiac sie :P hahha

pozdrawiam :) wszystkich :)

Ostatnia edycja:
_tomek_ chyba drobnych wczoraj na myjce zapomniales ze na 2 razy na myjke jechales :D pozdrawiam!

pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 159 sw wczoraj około18:30 nie daleko sfery:D mrugnięte długimi:D aż mi się humorek poprawił hehe

_tomek_ chyba drobnych wczoraj na myjce zapomniales ze na 2 razy na myjke jechales :D pozdrawiam!

to idealne wyczucie chwili osoby liczącej na transport :D
jak by nie można było zadzwonić 5 minut wcześniej lub 5 minut później :D
pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót