• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
adams klamke już mo - łod patryka - takifajny chop
moja cały czas czeka na kogoś kto dołoży $ i da swojo zło a weźmie mojo dobro

adams - nawet dzisioj żech se jeździł :-)

adams klamke już mo - łod patryka - takifajny chop
moja cały czas czeka na kogoś kto dołoży $ i da swojo zło a weźmie mojo dobro

łod p.way'a :D to gryfny chopok :P hahah:girl_wacko::girl_wacko:

p.s klekot jo cie pozdrawiam %%%% ..haha <PIWO>!!!!!!

ty mie nie pozdrawiej ino mi dołóż do nowego autka
moja córcia się dzisiaj popłakała i powiedziała " ja kochałam naszą alfę " ( ponad połowa jej życia spędzona była z ALFĄ )
aż przykro się zrobiło i obiecałem jej że nowe też będzie alfa

Ostatnia edycja:
ty mie nie pozdrawiej ino mi dołóż do nowego autka
moja córcia się dzisiaj popłakała i powiedziała " ja kochałam naszą alfę "
aż przykro się zrobiło i obiecałem jej że nowe też będzie alfa

dobre kupie dowej co i biera :D i no ine makaron bo to nie jeździ :eek:

bydzie jeździć - min. 150 kuni być musi ( a cipa się wsadzi i bydzie więcej )
dobranoc

Cza było godac to by sie grila zrobiło w garazu,zas my forda robili.

i no ine makaron bo to nie jeździ

bratwurszty tyż nie jeżdza(ino zajeżdzają,jakimś ścierwem,abo rozjechanym kotem z ulicy)bocian może potwierdzić :P
Żeby nie było OT to pozdrawiom Cie robok co my sie w środa widzieli w makro :P

Pozdrowienia dla Czarnego Mito, które przejeżdżało pod moją hacjendą około 15. Wydaje mi się, że byłeś to Ty Wojtku:) Zamiast DK1 jeździsz na skróty przez Ligotę??:) Machnąłem, ale szybko przemknąłeś wiec mogłeś nie zauważyć:)

Ostatnia edycja:
jako nowy klubowicz obiecuje bede pozdrawiał obiecuje alfa33 czerwona jak krew goraca jak płomień KMY--4x4 hej

pozdrawiam 2 145taki mijane dziś na drodze Krk-Myślenice czerwona KWI i wiśniowa miedzy 18 a 19 30 ;) niewiem czy ktoś od nas ale z mojej strony były awaryjki ;)

Pozdrawiam alfę mrutyny widzianego dziś ok10 na opolskiej.Ale za kołkiem chyba siedział ktoś inny.

Pozdrowienia dla białej Giulietty na rej SPS 1..., która pędziła jak szalona w stronę Tychów wzbudzając szczery podziw, przynajmniej wśród posiadaczy CB:P "Ty, zobacz, co to było? Alfa Romeo! K....a! Ale zap.....a!" itp.:) A na światłach jak wszyscy ruszyli to Giulietty już nie było, tak skubana odeszła:D

jeśli posiadacz tego cudeńka jest z forum, to ten gość ze srebrnej Vectry który Cię wpuścił przed światłami to mój Mąż:)

Pozdrowienia dla białej Giulietty na rej SPS 1..., która pędziła jak szalona w stronę Tychów wzbudzając szczery podziw, przynajmniej wśród posiadaczy CB:P "Ty, zobacz, co to było? Alfa Romeo! K....a! Ale zap.....a!" itp.:) A na światłach jak wszyscy ruszyli to Giulietty już nie było, tak skubana odeszła:D

jeśli posiadacz tego cudeńka jest z forum, to ten gość ze srebrnej Vectry który Cię wpuścił przed światłami to mój Mąż:)
We wrześniu "wyższa kadra" z Fiata pobrała Giulietty, więc będzie sporo się ich kręciło po okolicy. Ale wśród nich ze świecą szukać prawdziwych Alfisti.

ta srebrna 166 jest do sprzedania od mniej więcej roku, ale właściciel nigdzie jej nie ogłasza. Za to mało jeździ, bo ma prawo jazdy zabrane a żona już 2 rok nie potrafi zdać :)

Pewnym jest, że Alfisti z niego nie bardzo :)

Rufiki - ja w Rudzie bywam przynajmniej kilka razy w tygodniu, ale mnie jak chcesz upolować to szukaj bardzo ładnej 166 a nie takiego paścia jak przed MOSIRem :D

na maciejowie stoi całkiem fajna 166ka czy to nie twoja czasem ??

pozdrawiam kierowce granatowej GT na blachach SI zaparkowanej przy katowickim dwrowcu PKP

---------- Post dodany o godzinie 20:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:29 ----------

We wrześniu "wyższa kadra" z Fiata pobrała Giulietty, więc będzie sporo się ich kręciło po okolicy. Ale wśród nich ze świecą szukać prawdziwych Alfisti.

znowu nie tak sporo :D
a i alfisti w śród nich są :D

Amortyzatory
Powrót