Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
adams klamke już mo - łod patryka - takifajny chop
moja cały czas czeka na kogoś kto dołoży $ i da swojo zło a weźmie mojo dobro
adams - nawet dzisioj żech se jeździł![]()
ty mie nie pozdrawiej ino mi dołóż do nowego autka
moja córcia się dzisiaj popłakała i powiedziała " ja kochałam naszą alfę "
aż przykro się zrobiło i obiecałem jej że nowe też będzie alfa
adams - nawet dzisioj żech se jeździł![]()
i no ine makaron bo to nie jeździ
również pozdrawiamPozdrawiam alfę mrutyny widzianego dziś ok10 na opolskiej.Ale za kołkiem chyba siedział ktoś inny.
Marcin ma takie włosy to go można nie poznać terazrównież pozdrawiam
to byłem ja tylko trochę zaspany. Do tego komornik świeci to wolno jechałem![]()
We wrześniu "wyższa kadra" z Fiata pobrała Giulietty, więc będzie sporo się ich kręciło po okolicy. Ale wśród nich ze świecą szukać prawdziwych Alfisti.Pozdrowienia dla białej Giulietty na rej SPS 1..., która pędziła jak szalona w stronę Tychów wzbudzając szczery podziw, przynajmniej wśród posiadaczy CB"Ty, zobacz, co to było? Alfa Romeo! K....a! Ale zap.....a!" itp.
A na światłach jak wszyscy ruszyli to Giulietty już nie było, tak skubana odeszła
jeśli posiadacz tego cudeńka jest z forum, to ten gość ze srebrnej Vectry który Cię wpuścił przed światłami to mój Mąż![]()
ta srebrna 166 jest do sprzedania od mniej więcej roku, ale właściciel nigdzie jej nie ogłasza. Za to mało jeździ, bo ma prawo jazdy zabrane a żona już 2 rok nie potrafi zdać
Pewnym jest, że Alfisti z niego nie bardzo
Rufiki - ja w Rudzie bywam przynajmniej kilka razy w tygodniu, ale mnie jak chcesz upolować to szukaj bardzo ładnej 166 a nie takiego paścia jak przed MOSIRem![]()
We wrześniu "wyższa kadra" z Fiata pobrała Giulietty, więc będzie sporo się ich kręciło po okolicy. Ale wśród nich ze świecą szukać prawdziwych Alfisti.
We wrześniu "wyższa kadra" z Fiata pobrała Giulietty.