• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdro też dla ślepego Adamsa

Klara mi po łocach waliła,ale zauwazył żech,ale za pozno.Tyz pozdrawiom:)
Nie pozdrawiom kilku idiotów w niemieckich autach spotkanych dziś na trasie.Sporo sie dziś tego nalęgło.Media markt był zawarty,czy jak?Strach jeździć.

a ja chciałem pozdrowic czarna Gt (nr rej. zaczynajacy sie na top) za która mialem przyjemnosc wczoraj wieczorem jechac od rabki do myslenic.

Ostatnia edycja:
pozdro dla ciemniej 147 widzianej ok godz 15 na trasie wisła-jastrzębie. Kierownik puścił światełka a ja łapka w górę ;) pozdro też dla ślepego Adamsa który tak bardzo skupił się na przygotowaniu do wyprzedzania że nie zauważył jak macham :) ale Bocian podobno poznał ;) i dla Aniuchy i Marcina :D

podobno na pewno poznał i nawet skrzydłem prawym lekko z pewną dozą nieśmiałości machnął jako pasażer :P

Pozdrawiam Czerwoną GT na krakowskich blachach co mi wczoraj wskoczył przed maskę na alejach słowackiego :D miałam błysnąć w pozdrowieniu, ale obawiałam się ze źle to odbierzesz :D

pozdro dla chyba mito czerwonego ? :) na trasie do krakowa (olkusz-krk) (wracales od strony krakowa koło 15?:) odmachane w kazdym badz razie :)) duzo alf ale niestety nie wiedza o co chodzi :P

by się zgadzało :) czerwone mito, 14.30 jechałem w kierunku Olkusza i pozdrawiałem m.in. czarną 147 :) pozdrawiam jeszcze raz

A ja pozdrawiam wszystkie 156 i 147 które mnie mijały na a4 z krakowa na katowice, wracajac z week w krakowie stanolem na poboczu czekając na lawete :D fajnie mykacie. mi przy 195 km/h cos jebło, chyba uszczelki pod kolektorem ale nie wiem bo swieci mi kontrolka z silnika i strasznie dudni sam silnik, moze ktos wie co moglo sie stac? czy to napewno uszzcelka>?

Pozdrawiam :) to byłem też i ja :)

pozdro dla ciemniej 147 widzianej ok godz 15 na trasie wisła-jastrzębie. Kierownik puścił światełka a ja łapka w górę ;) pozdro też dla ślepego Adamsa który tak bardzo skupił się na przygotowaniu do wyprzedzania że nie zauważył jak macham :) ale Bocian podobno poznał ;) i dla Aniuchy i Marcina :D

wzajemnie :)
Chociaż za miło nie wspominam podróży do Wisły, bo było jedno ostro hamowanie i stanąłem przed kolesiem kilka cm..grrr

Pozdrawiam jeszcze srebrną 156, z którą śmigałem w sobotę na A4 za Wrocławiem. Niestety musiała zjechać na Opole :)

Ostatnia edycja:
A ja pozdrawiam wszystkie 156 i 147 które mnie mijały na a4 z krakowa na katowice, wracajac z week w krakowie stanolem na poboczu czekając na lawete :D fajnie mykacie. mi przy 195 km/h cos jebło, chyba uszczelki pod kolektorem ale nie wiem bo swieci mi kontrolka z silnika i strasznie dudni sam silnik, moze ktos wie co moglo sie stac? czy to napewno uszzcelka>?

Ooooo to Ciebie widziałem przejezdżałem czerwoną 147 prawym pasem:) sorki, że nie zatrzymałem się, ale musiałem być szybko w Katowicach bo mi kobieta ledwo żyła w aucie. Z reguły staram się pomagać bo ostatnio nawet srebrna 156 holowałem bo se kierownik zapomniał nalać do baku:D ale niestety miałem małe emergency na pokładzie.

I korzystając ogólnie pozdrawiam wszystkich których mogłem spotkać na drogach Małopolski w piątek kierunek Katowice-Zakopane i wracając w niedziele:)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla klubowicza ze srebrnej 156 na klubowych ramkach spotkanego dziś na Igołomskiej ok. 14:15 - akurat ziewałem i trochę późno zacząłem machać, więc nie wiem czy zauważyłeś :)

Zauważyłem i również machnąłem ale trochę późno :)

pozdrawiam....

pozdrawia mila kobiete ze 147 na oswiecimskiej widziana o godz. 12:40 pomachane, odmachane pelna kulturka :)

Moje pozdrowienia jak zawsze będą inne bo Alf to nie spotykam :D

Pozdrowienia dla WSZYSTKICH debili blokujących lewy pas kiedy prawy jest wolny :) lub biorących się za wyprzedzanie i robiący to dosłownie minute. :fuck:

146 na SK..... i ramkach dzis ok 18-19 na Klonowej w Siemcach to kto to?

Pozdrowienia dla WSZYSTKICH debili blokujących lewy pas kiedy prawy jest wolny
To ci którzy nie sprawdzili sie na etacie ciecia lub na zmywaku w UK,ale o ruchu prawostr.zdążyli zapomnieć.Nie dziwie sie im.I nie pozdrawiam(chyba ,że przez kupe kamieni :P)

i robiący to dosłownie minute.

Tiry sę lepsze :P robią to w godzine)prawie :P

pozdrawia granatową Alfę 147, którą minąłem wczoraj, koło 21, na trasie Gliwice - Rybnik (chwilę za zjazdem na A4) :)

niestety kierownik nie zauważył...

pozdrowienia dla Darknes-a widzianego dziś klimeckiego, goniłeś w strone grzegórzeckiego ok. 16;30, ja stałem na przystanku ;) ten dźwięk poznam wszędzie :P

Amortyzatory
Powrót