Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pytanie: machacie tylko "swoim" czy wszystkim?

Tylko swoim czyli jak mają ramki lub wiem że są z alfaholików, alfaclub, IKAR itp klubów.

Tak to bezsensowne wydaje mi się machanie do gościa który wygląda jak super właściciel miliarda koncernów, z fają w gębie.

Ja staram się machać wszystkim, ale zaczynam się powoli zniechęcać do tego. Bo tylko jeden chłopak z 156 SW mi odmachał, a tak to żadna 147, 159, ani nawet Guiletta mi nie odmachała :(

Jakbym miał machać wszystkim, zamachałbym się ;)

W zasadzie macham tylko 166 przed liftem (aż raz już) bo... liczę na to, że jej kierowca będzie mi podobnym zapaleńcem dużych limuzyn ;) W poliftowych to głównie prezie siedzą.... No i jegomoście z bielskiego ratusza ;)

Przez pół roku jeżdżę alficzką, machając wszystkim tylko trzy razy zdarzyło sie tak że mi ktoś odmachał. Nie poddaje się jednak i macham sobie dalej. Nic mnie to przecież nie kosztuje, a jak ktoś mi odpowie tym samym to jestem uchachany jak dziecko i cały dzień mam udany :D

No a ja pozdrawiam żuwika, dzisiaj ok 17:00 wyjeżdzał z Andersa na Żywiecką (w stronę Białej) i strasznie musiał się wk... że ta srebrna L-ka przed nim tak powoli zawraca... :D Cóż, ponętna kursantka, ale mało pojętna :D

Kochani, ja nie mam ramek alfaholików, bo po kupnie Belli dostałam śliczne od Męża i nie chcę ich zmieniać, rozumiecie...:P
ale jestem jak najbardziej "swoja", więc machajcie nawet jak ktoś nie ma ramek :ciao:
ja pozdrawiam w każdym razie, bo różnie to bywa:)

No a ja pozdrawiam żuwika, dzisiaj ok 17:00 wyjeżdzał z Andersa na Żywiecką (w stronę Białej) i strasznie musiał się wk... że ta srebrna L-ka przed nim tak powoli zawraca... :D Cóż, ponętna kursantka, ale mało pojętna :D
Ahhahhahaha :D Akurat nie stresują mnie takie sceny, bo stając za L-ką trzeba się z tym liczyć ;) Jedynie dziewczyna powiedziała, że na tak ruchliwe ulice powinni puszczać kursantów którzy coś tam już dają radę :D Ale nie przeszło mi przez głowę, że to możesz być Ty ;) (dobrze, że trąbić nie zacząłem, bo obiach by był że heeeej.... :D )

Pozdrawiam Pana ze srebrnej 156 KR...... (chyba po lifcie) za wspólny odcinek na Wielickiej :D od Kamińskiego do Tesco.....

ja to macham prawie każdemu jak zdążę :P mało kto odmachuje, ale jak już ktoś odmacha to satysfakcja jest spora :-)

Pozdrowienia dla klubowicza ze srebrnej 156 na klubowych ramkach spotkanego dziś na Igołomskiej ok. 14:15 - akurat ziewałem i trochę późno zacząłem machać, więc nie wiem czy zauważyłeś :)

A ja pozdrawiam wszystkie 156 i 147 które mnie mijały na a4 z krakowa na katowice, wracajac z week w krakowie stanolem na poboczu czekając na lawete :D fajnie mykacie. mi przy 195 km/h cos jebło, chyba uszczelki pod kolektorem ale nie wiem bo swieci mi kontrolka z silnika i strasznie dudni sam silnik, moze ktos wie co moglo sie stac? czy to napewno uszzcelka>?

pozdro dla chyba mito czerwonego ? :) na trasie do krakowa (olkusz-krk) (wracales od strony krakowa koło 15?:) odmachane w kazdym badz razie :)) duzo alf ale niestety nie wiedza o co chodzi :P

Ostatnia edycja:
pozdro dla ciemniej 147 widzianej ok godz 15 na trasie wisła-jastrzębie. Kierownik puścił światełka a ja łapka w górę ;) pozdro też dla ślepego Adamsa który tak bardzo skupił się na przygotowaniu do wyprzedzania że nie zauważył jak macham :) ale Bocian podobno poznał ;) i dla Aniuchy i Marcina :D

Amortyzatory
Powrót