Widziany / widziana

pozdro dla srebrnej 147 z ramkami z rej RDE KFxx ktora widzialem zaparkowana dzis okolo 3 w nocy pod sklepem Orzech w Ropczycach - mialem podnies wycieraczki ale stwierdzilem ze moze pozniej ktos je urwie

Db'eh pewnie podchmielony wracał z ropczyckich dożynek:P Dobrze, że nie dotknąłeś Alfy Hundzflota bo byłbyś pierwszym podejrzanym o porysowanie maski w jego funi :]

ciezko bedzie mi wymieniac wszystkich.Zaczne od kolegi w srebrnej 156 SW w Sanoku.Odmachalem ale chyab nie widziales wiec Pozdrawiam tutaj.W ogole wysyp alf mialem w sanoku i to prawie wszystkie na ramkach.Pozniej w Ustrzykach Dolnych dwie 159(jedna szara/srebrna SW)kolo Baru Ewa-szedlem na piechote wtedy jak wyjezdzala,pozniej czarny sedan 159 na kolpaczkach Rial Lugano;),w Polanczyku czarny SW 159 zaparkowane na pasie zieleni(cos dziwnie podbita maske miala) i czerwony sedan 159 zaparkowany pod drzewkami niedaleko kortow.Pozatym widzialem naprawde mnostwo alfiatekWszystkie oczywiscie POZDRAWIAM.aha wczoraj jeszcze na obwodnicy Dębicy czarny sedan 159 z rowerami na dachu.Pozdrawiam

- - - Updated - - -

P.S.zapomnialem o koledze rossoneri z ktorym mialem dwuosobowego spota na tamie w Solinie.Pozdrawiam

Db'eh pewnie podchmielony wracał z ropczyckich dożynek:P Dobrze, że nie dotknąłeś Alfy Hundzflota bo byłbyś pierwszym podejrzanym o porysowanie maski w jego funi :]
nie nie, dozynki to byly na nastepny dzien podobno. bylem na grillu tam na dzialkach na dole

pozdrowienia dla czarnej 156 RRS z ramkami widzianej dzisiaj w Ropczycach koło urzędu skarbowego ok. 16.40, przechodziłem akurat przez ul i Ci machnąłem z pobocza już :)

Pozdrawiam kolegę, który jechał za mną dziś ok. 16:00 na Lubelskiej w RZ. Niunia złota, wycackana, na rzeszowskich blachach w klubowych ramkach, więc pewnie Psylo?

ps. ja w brudnym blu cosmo trąbiłem na Ukraińca jadącego środkiem drogi mercem sprinterem bianco polare+rdza ;)

L.

Pozdrawiam kolegę, który jechał za mną dziś ok. 16:00 na Lubelskiej w RZ. Niunia złota, wycackana, na rzeszowskich blachach w klubowych ramkach, więc pewnie Psylo?
ps. ja w brudnym blu cosmo trąbiłem na Ukraińca jadącego środkiem drogi mercem sprinterem bianco polare+rdza ;)
Tak to ja, również Cię pozdrawiam :) Próbowałem kilka razy mrugać długimi ale co chwilę Cię ktoś rozpraszał z przodu :D Co do tego Ukraińca to sam miałem ochotę dołączyć się do chóru trąbiących w imię solidarności alfistów :P

Ostatnia edycja:
Pozdro dla Korzenia, którego Alfę widziałem dzisiaj ok. 9:30 pod jego zakładem pracy:D Funia z kartką do sprzedania stoi, t.zn. crossa szukasz dla siebie jako nastepcy?

heh, znalazłem dziś w Alfie karteczkę z pozdrowieniami od czerwonej 146 :)
Szybki32 - to ty?
zastanawiam się od kiedy tam była (ta karteczka), czasem okna uchylone zostawiam, ale dziś dopiero znalazłem.
Również pozdrawiam

Pozdrawiam kolegę który wyjeżdżał bellunia 159 sw od torów pod galerię rzeszów 24.08 szedłem wyrzucić kartony z pracy machalem ci :)

heh, znalazłem dziś w Alfie karteczkę z pozdrowieniami od czerwonej 146 :)
Szybki32 - to ty?
zastanawiam się od kiedy tam była (ta karteczka), czasem okna uchylone zostawiam, ale dziś dopiero znalazłem.
Również pozdrawiam

Tak jest to ja...:) jeżdżę tamtędy dosyć często w pracy i mijam Twoją Bellę. I pewnego razu mając wyjątkowo dobry humor wrzuciłem Ci te kartkę. Strasznie duzo roboty i nawet nie miałem jak wejść na forum więc teraz dopiero odpowiadam...pozdrawiam:D

Pozdrowienia dla Jonego, którego widziałem koło 15 pod okrągłą kładką ;)
Pozdrawiam również kierowcę granatowej 146 widzianego o 20 pod kościołem Dominikanów :)

Amortyzatory
Powrót