matysek_alf
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 159 JTDm 16v '06
Również pozdrawiamsrebną Alfę 159 RBR również na ramkach około 14 w Lutowiskach pod DC
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Również pozdrawiamsrebną Alfę 159 RBR również na ramkach około 14 w Lutowiskach pod DC
:top: Pozdrowienia dla Ciebie i DominikiA klima niech chłodzi
No nawet nie poczekał aż z sklepu wyjdę..hehehe... Pozdrowienia !
pozdro dla brazowej a w zasadzie cos w kolorze kawy z mlekiem 159 widzianej dzis w Straszecinie, mrugnalem a kolega odpowiedzial awaryjkami - skoro kolega kumaty to ramki pasuje zakupic
dzisiaj wdziany Piotrek pod Jubilatką w pustynitrąbiłem Ci
![]()
I tak byś Huberta nie dogonił swoimi kucykamiwidzialem Cie ale za pozno i nawet puscilem sie za Toba ale pod zakladem energetycznym gdzies mi zginales.Jechalem chyba jako 5 auto zaToba.Pozdrawiam
Pozdro dla Marcina (chyba)Alfa zaparkowana na Króla Augusta po 17
![]()
No właśnie ramki są w drodzęPozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 bez klubowych ramek, który mi dziś machał na parkingu Galerii Rzeszów. Z takim skupieniem szukałem wolnego miejsca, że kompletnie tego nie zauważyłem, już po fakcie mnie Żonka uświadomiła, że Alfista bez ramek machał![]()
Pozdro dla Sportinga! Minąłeś mnie koło szpitala im. Świętej Rodziny w Rudnej jak jechałem sobie na rowerku przed 18![]()
dostał ultimatum od małżonki, albo toyota albo zero przyjemności ^^