Widziany / widziana

Pozdrowienia dla ciemnej Julki z napisem Giulietta na boku samochodu widzianej wczoraj w Tarnobrzegu ok. 14 na rondzie przy ul. Piłsudskiego z klubową rameczką z tyłu. :)

:top: Pozdrowienia dla Ciebie i Dominiki :) A klima niech chłodzi :)

No nawet nie poczekał aż z sklepu wyjdę.. :P hehehe... Pozdrowienia !

jakiej Dominiki kutfa:D??

- - - Updated - - -

pozdro dla brazowej a w zasadzie cos w kolorze kawy z mlekiem 159 widzianej dzis w Straszecinie, mrugnalem a kolega odpowiedzial awaryjkami - skoro kolega kumaty to ramki pasuje zakupic

jak sedan na felach od Julki to pewnie sm00q

dzisiaj wdziany Piotrek pod Jubilatką w pustyni :) trąbiłem Ci :D

Pozdrawiamy alfaholika ktorego belle na ramkach widzielismy w Polanczyku srebrna 156 sportwagon z domieszką " tylko sprzedam " 08.08.2013 :) .. Stałem kilka aut za toba blue cosmo :)

pozdro dla czarnej 147 widzianej w Straszecinie dzis, kolega chyba mial ramki, RDE TX..

Kto śmigał srebrną 156 z klubowymi ramkami na rzeszowskich blachach przez Żołynię między 15 a 16? Pozdrawiam!

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 bez klubowych ramek, który mi dziś machał na parkingu Galerii Rzeszów. Z takim skupieniem szukałem wolnego miejsca, że kompletnie tego nie zauważyłem, już po fakcie mnie Żonka uświadomiła, że Alfista bez ramek machał :)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 bez klubowych ramek, który mi dziś machał na parkingu Galerii Rzeszów. Z takim skupieniem szukałem wolnego miejsca, że kompletnie tego nie zauważyłem, już po fakcie mnie Żonka uświadomiła, że Alfista bez ramek machał :)
No właśnie ramki są w drodzę :P :) nic się nie stało, sam nie mogłem długo nic znaleźć :D również pozdrawiam :)

Dzis o 8 rano widziany Piotr (Czarny_28) w (o zgrozo !!!) Toyocie Yaris 1.0 VVT-I :cool:

pewnie awans dostal i od razu fure zmienil :D

dostał ultimatum od małżonki, albo toyota albo zero przyjemności ^^

nie pomyka, a mekoli bo to autko nie ma mocy :-).Juz alfa jezdze.Poblokowalem szybe i narazie nie opada.Pozdrawiam Ramzi i dzieki za wsparcie

Amortyzatory
Powrót