Widziany / widziana

pozdro dla granatowej 156 z ramkami widzianej ok 15:30 na 4 w okolicach salonu BMW tam gdzie jest remont. kolega taki zapatrzony na droge ze nie slyszal jak trabilem ani jak podnioslem reke, ale jechalem czerownym Vito wiec moze go to zmylilo

pozdro dla granatowej 156 z ramkami widzianej ok 15:30 na 4 w okolicach salonu BMW tam gdzie jest remont. kolega taki zapatrzony na droge ze nie slyszal jak trabilem ani jak podnioslem reke, ale jechalem czerownym Vito wiec moze go to zmylilo

A to mogłem być ja i chyba teraz sobie przypominam trąbienie, ale wtedy nie zajarzyłem, bo Alfy nie widziałem. Pozdrawiam również.

Zawsze się rozglądam za klubowymi Alfami, więc

w drodze na Dębicę pozdrawiam kierownika srebrnej 156 SW widzianego około 11.30 (może później) -mrugane, pomachane - odmachane :ciao:

Pozdrowienia dla Jonego, którego widziałem koło 15 pod okrągłą kładką ;)
Pozdrawiam również kierowcę granatowej 146 widzianego o 20 pod kościołem Dominikanów :)
heh a ja przez mój cały pobyt w PL nie widziałem,żadnej Alfy na klubowych ramkach,ale również pozdrawiam :)

Pozdro dla wszystkich Alfaholików którzy dzisiaj przejeżdżali przez ślimaka łączącego S19 z A4 nieopodal Terliczki.

To ja Cie widziałem w środę w łańcucie dwa razy;) tylko jechałem służbowym Renault Kangoo bez świateł i nie miałem jak mrugnąć;)
Pozdro dla Tymina, którego wpuściłem dzisiaj rano na wiadukcie ślaskim:D

Po krótkiej przerwie uaktualniam się... jeszcze raz wielkie podziękowania dla weloo za pomoc- faktycznie pasek przeskoczył o kilka zębów (motor był na pograniczu awarii)

To ja Cie widziałem w środę w łańcucie dwa razy;) tylko jechałem służbowym Renault Kangoo bez świateł i nie miałem jak mrugnąć;)
Pozdro dla Tymina, którego wpuściłem dzisiaj rano na wiadukcie ślaskim:D
A byłem byłem w zamku i na lodach :)

- - - Updated - - -

Jony88 a Ty masz czerwona 159 na angielskich numerach?
Mam na angielskich,ale z klubowymi ramkami :D (GB mam tylko naklejke bo takową wymagaja we francji a normalnie w irlandii smigam bez niej )

Pozdrowienia dla szarej/srebrnej 159 na RDE sedan ktora jechala za mna od Ronda pod kosciolem ducha do ronda pod szpitalem gdzie mnie cyknela i pojechala dalej.Ja mialem maly ladunek w bagazniku i pozniej na rondzie pod Statoilem chyba brazowa 159 SW na RMI

Pozdrowienia dla Alfaholika RZ 9XXXH spotkanego wczoraj w nocy po pijaku koło kuźni :D rączki były :D

Pozdrawiam Alfaholika (z Alfy Romeo 159) spotkanego dzisiaj rano w Rzeszowie przy ul. Lisa Kuli :) (RPZ ****)

Pozdrawiam Klubowicza szaro-stalowej 156 :rock: RJS.... z (?)przyciemnionymi szybkami widzianego ok. 18.45 na małym rondzie( łączącym ulice Ofiar Katynia z Kotuli), nie mrugałam,bo...szłam z psem na spcer

Pozdrawiam użytkownika AR 159 który dziś rano "próbował mi uciekać" obok Reala.
Niestety tak się napędziłem, że musiałem wyprzedzać prawym pasem :/

Było mruganko i odmachanko :)

Pozdrowienia dla Maćka Odrobina156, drugi dzień się mijamy na moście na Lwowskiej.

Pozdrowienia dla Maćka Odrobina156, drugi dzień się mijamy na moście na Lwowskiej.

Dzięki i również odpozdrawiam niestety Cie nie namierzył mój słaby wzrok rano lub przemęczony po południu:P Czym leciałeś?

Amortyzatory
Powrót