Widziany / widziana

Hubcio nie podniosl Ci dzis jakis ch..j wycieraczek pod hala morsow??Widzialem i chcialem mu rece polamac ale uciekl.Pozdrawiam

Hubcio nie podniosl Ci dzis jakis ch..j wycieraczek pod hala morsow??Widzialem i chcialem mu rece polamac ale uciekl.Pozdrawiam

widzisz, właśnie się zastanawiałem kto to taki dowcipny ^^
pozdrowienia dla czarnej 156 rde z ramkami stojącą pod blokiem na cmentarnej.

pozdro dla brazowej a w zasadzie cos w kolorze kawy z mlekiem 159 widzianej dzis w Straszecinie, mrugnalem a kolega odpowiedzial awaryjkami - skoro kolega kumaty to ramki pasuje zakupic

Będą ramki jak tylko sklep będzie czynny ;)
Pozdrawiam

- - - Updated - - -

ladna ta Twoja alficzka.No ja mam rzut beretem do Ramziego i Janusza:D

- - - Updated - - -

aha Pozdrawiam sm00q-a ktorego alficzke widzialem pod Kauflandem ok.godz.18.Chcialem stanac obok ale nie bylo miejsca.Widze ze wrzuciles podwojnego ultera.Piekna jest i jak zawsze czysciutka

Witam,
wrzuciłem Ultera i odwiedziłem Cinka. Wykresik za chwile pojawi się w odpowiednim poście.
Pozdrawiam

pozdro dla AndrzejGP23 widzinego dzis rano w Kozlowie

pozdrowienia dla fioletowej alfy 147 LUBxxxx na klubowych ramakach za którą chwile podążałem chwile przed 11 od saksofonu do LKJ w Lublinie

pozdrowienia dla pana z srebrnej alficy RZ 61**F wyjeżdżającego z intercars'u. Pozdrawia kolo z niebiesko białego iveca ;)

Ramzi WIELKIE WIELKIE DZIEKI za wymiane podnosnika tylnej szyby.Bez Ciebie nic bym nie zrobil.Przepraszam za zawracanie glowy.Pozdrawiam,a moja zona Pozdrawia Huberta ktory jej dzis mrugal i machal na miescie

Ramzi WIELKIE WIELKIE DZIEKI za wymiane podnosnika tylnej szyby.Bez Ciebie nic bym nie zrobil.Przepraszam za zawracanie glowy.Pozdrawiam,a moja zona Pozdrawia Huberta ktory jej dzis mrugal i machal na miescie

No problem !
Poszło szybko (czas operacji 40 min :P ) i tanio (rabacik przy zakupie podnośnika ;) )

Jak będziesz miał nowy przełącznik szyby tył, to zajeżdzaj do mnie na wymianę :cool:

również pozdrawiam :) powiem Ci Piotrek, że ładniej wygląda Twoja Żona za kółkiem alfy niż Ty ^^

Wczoraj w Brzeźnicy ok 19:40 czarna Alfa 166 na RDExxxx i klubowe ramki - jechała od strony Mielca i skręciła przed Borkiem w drogę na Bobrową. jechałem za nią, błysnąłem długimi, ale kierownik nie zauważył chyba, lub mój samochód wydał mu się zbyt orientalny ;)

Wczoraj w Brzeźnicy ok 19:40 czarna Alfa 166 na RDExxxx i klubowe ramki - jechała od strony Mielca i skręciła przed Borkiem w drogę na Bobrową. jechałem za nią, błysnąłem długimi, ale kierownik nie zauważył chyba, lub mój samochód wydał mu się zbyt orientalny ;)

ja też kiedyś tego Kierowce pozdrawiałem, ale zero reakcji :)

pozdrowienia dla czarnej 159 z ramkami widzianej dzisiaj ok. godziny 17.50 na ul. Kosynierów Racławickich w Dębicy, rej chyba RMI lub RNI

Pozdro dla kierowcy widzianego w srebrnej 156 sw wczoraj okolo 21 na rejtana :) mrugalem jadac za Toba :)

pozdro dla srebrnej 147 z ramkami z rej RDE KFxx ktora widzialem zaparkowana dzis okolo 3 w nocy pod sklepem Orzech w Ropczycach - mialem podnies wycieraczki ale stwierdzilem ze moze pozniej ktos je urwie

pozdro dla srebrnej 147 z ramkami z rej RDE KFxx ktora widzialem zaparkowana dzis okolo 3 w nocy pod sklepem Orzech w Ropczycach - mialem podnies wycieraczki ale stwierdzilem ze moze pozniej ktos je urwie

zielona :P dzięki i również pozdrawiam :)

hmm, no w sumie o tej porze, po tak wyczerpujacym weekendzie mogly mi sie kolory pomylic, aczkolwiek przechodzac obok bylem pewien ze jest srebrna

Amortyzatory
Powrót