Widziany / widziana

Pozdrowienia dla czerwonej 156 2,4 Rkl 22.. stojacej dzisiaj po 17 pod Orzechem w Kolbuszowej :) dostała wizytuwkę za szybę może ktoś się pojawi na forum jeśli jeszcze nie jest :)

Kto ma popielatą 166 2.0 TS na RDE ... ? Jechałem dzisiaj za kolegą od Ronda na Krakowskiej do Slovnafta :) ... Mrugnąłem długimi ale chyba nie zauważył.., a i ramek niestety nie było :(

Pozdrowienia dla kolegi w srebrenj 147 z ramkami za którym jechałem dziś z górki w stronę ośrodka zdrowia w Ropczycach ;)

Ostatnia edycja:
pozdrowienia dla kierownika alfy 156 SW a lampkami daylight widzianego ok godzinki temu na pdp, niedaleko staly dwie alfy 166 :)

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej gt stojącej pod budynkami UP w Lublinie, klubowe ramki były;)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156'tki po liftingu (SW), widzianego wczoraj w Jeżowem. Rejestracje RNI.

Pozdrawiam panią w czarnej 156 SW na klubowych ramkach, za którą jechałem na Piłsudskiego.
A także czarna 166 na klubowych ramkach na krakowskiej, nie zdążyłem mrugnąć ;) Marcnow to Ty? ;)

A także czarna 166 na klubowych ramkach na krakowskiej, nie zdążyłem mrugnąć Marcnow to Ty?
Ano ja, wzajemnie! :) także nie zdążyłem zareagować, moja prędkość + Twoja = za mało czasu na machanie heh :)
A i nie czarna, tylko blu odissea :D

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla Pawła ( o ile dobrze dostrzegłem ) widzianego wczoraj w Brzeźnicy koło "Śnieżki" .... Łapki były :)

Pozdrowienia dla Pani w czarnej 147 jtd którą mijałem przez weekend w Ropczycach chyba z 10 razy , machane bylo ale jakoś bez odzewu :/

Ostatnia edycja:
to jak jej machales tye razy to ona pewnie teraz zachodzi w glowe co to za znajomy kupil Alfe i jej machal :D ;)

Pozdrowienia dla chyba szarej/grafitowej 159 sedan na stalowkach(tyle zdazylem wylapac) widzianej dzis ok.16:20 na ul.Rzeszowskiej w Dębicy

pozdro dla Czarny_28 widzianego dzisiaj na Sandomierskiej przed 8 :D

Amortyzatory
Powrót