Widziany / widziana

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159SW z boksem dachowym na blaszkach RDE LC14, który zabierał na stopa dziewczynki w Weryni. Ale się pchały do Alfy.

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej GTV-ki który jechał za mną ulicą Piłsudskiego, Blachy na Alfie RZE....

Czarny, ciekawe co na to Twoja dziewczynka :D

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 RPR z klubowymi ramkami upolowanej dziś na światłach na Marszałkowskiej (jechałem akurat czerwonym Ferrari Panda 1.2)
to najprawdopodobniej ja (Czarna 147, RPR na ramkach), jesli dobrze pamietam to bylem 20-go w Rzeszowie. Czerwone Ferrari Panda nie rzucilo mi sie niestety w oczy :D pozdrawiam!

Pozdrowienia dla granatowej 159 SW na klubowych ramkach widzianej na parkingu pod budynkiem B Polibudy.

pozdrowienia dla kierowników dwóch srebrnych 156 widzianych wczoraj na trasie Biłgoraj - Lublin między godz 16-17

Pozdro dla kierownika czarnej 156 SW po lifcie RZ widzianego dzisiaj w Leżajsku na rondzie przed godziną 10.

Pozdrowienia dla suchego i dla kierownika czerwonej 156 z klubowymi ramkami zaparkowanej dziś po 16:00 na parkingu sądu apelacyjnego

Pozdrowienia dla suchego i dla kierownika czerwonej 156 z klubowymi ramkami zaparkowanej dziś po 16:00 na parkingu sądu apelacyjnego
raz widziałem na Piłsudskiego tą czerwoną alfę z ramkami, machałem ze swojej ale kolega wyglądał jakby nie wiedział o co chodzi ;D hehe pewnie zaspany, albo ominęła go poranna kawa ;D

To jeszcze pozdrawiam kierownika ciemnej 166 z klubowymi ramkami na tablicy "LZ", obok którego przechodziliśmy z narzeczoną jak się kręcił po parkingu na projektancie z telefonem przy uchu ;)

pozdrowionka dla kolegi w 156 srebrnej RDE..... dzisiaj w Krosnie od ul. podwale do Krakowskiej,okolo 13;30.Jak skrecales na Naftowa byl klakson-ale dziwnie sie pochylales w strone pasazerki?!! HE HE HE A i klubowe byly.
okolo 22;15 dzisiaj na ul. 1000-lecia 156 na RSR mi mignela

To jeszcze pozdrawiam kierownika ciemnej 166 z klubowymi ramkami na tablicy "LZ", obok którego przechodziliśmy z narzeczoną jak się kręcił po parkingu na projektancie z telefonem przy uchu

Zapewno to byłem ja:) Dużo ludzi się kręci po osiedlu, jakbyś stanął i powiedział skończ pierd**ić przez telefon to pewnie bym zapamiętał:)

Wczoraj po 20 czarna 156fl widziana bodajże na ul.Ks Jerzego Popiełuszki, Stalowa Wola, zaparkowana na przeciwko komisariatu policji :P

Amortyzatory
Powrót