mekka27
Nowy
Pozdro dla kolegi mijanego dzisiaj rano w Trzcianiemachałem, ale nie wiem czy zostałem dostrzeżony
![]()
Jasne Maciek, że nie o Ciebie ;p Tylko o Mnie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdro dla kolegi mijanego dzisiaj rano w Trzcianiemachałem, ale nie wiem czy zostałem dostrzeżony
![]()
Czarny, ciekawe co na to Twoja dziewczynka![]()
to najprawdopodobniej ja (Czarna 147, RPR na ramkach), jesli dobrze pamietam to bylem 20-go w Rzeszowie. Czerwone Ferrari Panda nie rzucilo mi sie niestety w oczyPozdrowienia dla kierownika czarnej 147 RPR z klubowymi ramkami upolowanej dziś na światłach na Marszałkowskiej (jechałem akurat czerwonym Ferrari Panda 1.2)
Tak, to Ty (poznaję po brodzie z awatara!to najprawdopodobniej ja (Czarna 147, RPR na ramkach), jesli dobrze pamietam to bylem 20-go w Rzeszowie. Czerwone Ferrari Panda nie rzucilo mi sie niestety w oczypozdrawiam!
A to ja. PozdrawiamPozdrowienia dla granatowej 159 SW na klubowych ramkach widzianej na parkingu pod budynkiem B Polibudy.
raz widziałem na Piłsudskiego tą czerwoną alfę z ramkami, machałem ze swojej ale kolega wyglądał jakby nie wiedział o co chodzi ;D hehe pewnie zaspany, albo ominęła go poranna kawa ;DPozdrowienia dla suchego i dla kierownika czerwonej 156 z klubowymi ramkami zaparkowanej dziś po 16:00 na parkingu sądu apelacyjnego
To jeszcze pozdrawiam kierownika ciemnej 166 z klubowymi ramkami na tablicy "LZ", obok którego przechodziliśmy z narzeczoną jak się kręcił po parkingu na projektancie z telefonem przy uchu
tez ja ostatnio tam widzialem, ale z tego co pamietam to stoi bez ramekWczoraj po 20 czarna 156fl widziana bodajże na ul.Ks Jerzego Popiełuszki, Stalowa Wola, zaparkowana na przeciwko komisariatu policji![]()