Widziany / widziana

Pozdro dla chłopaków mijanych wczoraj tj. 21 w moich skromnych stronach hehe 166 i 147 :D:D mogliście na kawie wstapic :D

Pozdro i dzięki za fajna jazdę Czarnej 166 2.4 JTD na odcinku Długie - Jaćmierz :)

Pozdrowienia dla czarnej Brerki widzianej pod Carrefourem dzis ok.16 Dandal to Ty??No i dla Pawla DBH widzianego dzis pod Lidlem i w Nagiej Dziewczynie czyt.Nagawczynie:-).Dzieki Paweł za pomoc i uzyczenie kanału.Pozdrawiam

nmzc, polecam sie na przyszlosc :)

EDIT
Reklamuj to gowno :)

Ostatnia edycja:
Pozdr dla czarnej 159 SW na LTM widziana wczoraj jechała przedemna prawdopodobnie kolegi z kantoru na rolniczej :)
[COLOR=#fafafa !important]

[/COLOR]​
170.jpg

mowilem ci ze psikanie to dziala na 1-2 dni, szklem dupy nie utrzesz :)

Pozdro dla liściu666 spotkanego na trasie Rzeszów-Kolbuszowa i kilku innych Alf spotkanych dziś w Rzeszowie czyli srebrna 166 i czerwona Julka pod Heliosem, czarna 147 na obwodnicy i czerwona SW też na obwodnicy.

Pozdrowienia dla kierownika chyba-nie-klubowej obładowanej do granic możliwości ciemnej 156, któremu jadąc przede mną dziś Placem Farnym strzeliła opona od tarcia o nadkole.

Pozdro dla kierownika srebrenj 156 sedan mrugającej i straszącej mnie w Dębicy przed rondem hehe
Paląc sobie papieroska w aucie przestraszyłęm sie ze policja czy cos mnie zajechala od tylu i mruga hehe

pozdro dla czarnej 159 kombiaka z parkingu podz. na Różanej przycierającej zderzakiem przy wjeździe, hehe

Pozdro dla kierownika srebrenj 156 sedan mrugającej i straszącej mnie w Dębicy przed rondem hehe
Paląc sobie papieroska w aucie przestraszyłęm sie ze policja czy cos mnie zajechala od tylu i mruga hehe
:D :D

PS pozdro dla Macka widzianego wczoraj na obwodnicy Debicy :)

:D :D

PS pozdro dla Macka widzianego wczoraj na obwodnicy Debicy :)

Dzięki i wzajemnie, ale czy to aby napewno ja byłem? Chyba wczoraj to nie ja. Ostatni raz w Dębicy byłem przedwczoraj na shellu belle pod korek zalać (59L);P

Pozdrowienia dla właściciela czerwonej 156, który wyjeżdżał z Żeromskiego w Grottgera około 13:30, oraz właściciela ciemnej 147 mijanej na Kolbego w godzinach popołudniowych. Niestety żaden nie odmachał, a obydwaj na ramkach :P

a ja pozdrawiam czarna 159 SW chyba na RDE widziana dzis na rondzie kolo Media Expert.Te szpryszki 17" bardzo ladnie sie prezentuja:)

maciek jak sie zrownalem z "toba" to rowniez mialem pewne watpliwosci, ale niebieska alfa rrs to od razu skojarzylo mi sie z Toba

Amortyzatory
Powrót