Widziany / widziana

a ja dziś widziałem 147 wydaje mi się że na klubowych blaszkach pomachane i pomrugane ale pilot mnie nie zauważył, a później piękną, czerwoną 155 też pomachane tym razem kierownik dziwnie się na mnie spojrzał. Sporo tych Alfów po Dębicy się kręci :D

jesli to 155 bylo na blachac RRS to nie zadawaj sobie trudu bo mijalem kilkukrotnie to auto i zero odzewu tylko dziwne spojrzenie

a ja pozdrawiam kolege z czerwonej 156 widzianej dziś jak skręcał z ciepłowniczej na siemieńskiego, rejestracja rze pk i cos tam dalej (chyba ) : )

pozdrowionka dla 146 na RSA------ w Krosnie na ul. Czajkowskiego okolo 15;00 Pomachane -ODMACHANE Byly klubowe[tak mi sie wydaje] oraz dla 159 CZarnej mijanej za SZebniami w strone Jasla okolo 14;30[pomachane ,kontra spojrzenie]

Pozdro dla kierownika 156 RJA zaparkowanej na miejscach Rektora i Dziekana PRz na ul. Poznańskiej przy budynku P :D

Pozdro dla kierownika 156 RJA zaparkowanej na miejscach Rektora i Dziekana PRz na ul. Poznańskiej przy budynku P :D

Zawsze tam parkuje:p Nawet klubowe ramki ma, ale na żaden odzew z mojej strony nigdy nie odpowiedział:///

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 na rejestracjach RZ mijanej w Warszawie , róg Połczyńskiej :)

Pozdrowienia dla WITO widzianego dzisiaj chyba ok. 10-11 jak dojeżdzał przez las do drogi wojewódzkiej z Ropczyc na Dąbie od strony Kozodrzy;P Wiesz mijaliśmy się w lesie ja jechałem służbową VW T4 białą;D

Pozdrowienia dla WITO widzianego dzisiaj chyba ok. 10-11 jak dojeżdzał przez las do drogi wojewódzkiej z Ropczyc na Dąbie od strony Kozodrzy;P Wiesz mijaliśmy się w lesie ja jechałem służbową VW T4 białą;D
Jak to przez las??? :P byłem na grzybach. Pozdro i do zobaczenia w niedziele :)

same prawdziwki :D i nawet nowa przeływka się znalazła :)

Pozdrowienia dla Kierownika/Kierowniczki srebrnej AR 156 na klubowych ramkach, który(a) zaparkował swoją Bellę przed firmą Marma w Kańczudze. Nie byłem świadom, że jakiś Alfaholik przyjeżdża do pracy do mojej mieścinki! :)

ps. foto ustrzeliłem spacerując z synem wieczorkiem po pracy, a tak się składa, że mieszkam w okolicy Marmy :)

Amortyzatory
Powrót