J
jersey
Guest
W tam wszyscy na jednej ulicy siedzicie, kurde. Na Przymorze w okolice Alchemii nikt się nie zapuszcza 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
W tam wszyscy na jednej ulicy siedzicie, kurde. Na Przymorze w okolice Alchemii nikt się nie zapuszcza![]()
Czarne 166 to pewnie ja. Często tam z rodzinką jeżdżę. [emoji1]A ja mam jakis niefart... nikogo nie widuje a codziennie robie trase kartuska/rakoczego/potokowa czasem ktos odmacha ale żadko... Jakis czas temu na matemblewie czarne 166 mi odmachało reszta jak kamien w wode
tomSRT;1997133 pozdrawiam też z areny ASG. Byłeś furą? Bo nie zauważyłem żadnej AR (albo nie pamiętam co u mnie tez jest prawdopodobne ;) ) :) Ja tam bywam praktycznie co niedzielę... [/QUOTE napisał:Tez bardzo czesto tam bywam , ale wtedy akurat nie bylem furka
Wiec dobrze pamietasz ze nie bylo zadnej alfy![]()
Również pozdrawiam.
Twoja Brera często tam stoi. Czyżby sąsiad?
W tam wszyscy na jednej ulicy siedzicie, kurde. Na Przymorze w okolice Alchemii nikt się nie zapuszcza![]()
Pozdrawiam kolegę pracującego na Łużyckiej w Gdyni, spotkanego dzisiaj rano pod MM Serwis![]()
byłem dziś około 17stej u MMRównież pozdrawiam Normalnie jak w tym żarcie, że kierowcy Alf się nie witają, bo rano się widzieli u mechanika
byłem dziś około 17stej u MM
łącznie było 5x GT, blachy GCH, GKA, GDA, GA, LU![]()