• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/widziana

Pewnie jechałem na parking na przeciwko wejścia do MAG. Przeważnie tam parkuję jak idę do Energy.

Na tym parkingu też często widzę niezłą Mito QV, ale bez ramek i czerwoną Brerę z ramkami Alfa Romeo Północ albo Alfisti Północ czy jakoś tak.

Ostatnia edycja:
Oo to żadnej jeszcze nie spotkałem...

Za to, parkując w bramie na 3 maja, spotkałem piękną GT z bananami w środku. [emoji173][emoji108]
36.jpg

Wysłane z J5 2017

Na pewno na forum jest. Na fb alfisti polnoc napisali ,że to bella Tomasza 3.2, sam Tomek też opisał uszkodzenia i przebieg wypadku..

Moja niestety. I tym sposobem nie bedę juz mial dylematów na nastepny spot - czym przyjechać ;)
Została brera....

To teraz już na pewno żadna gt nie wpadnie :( :( :( ps jak z ubezpieczalnia ogarnięte? robisz ja i sprzedajesz ,czy przez ubezpieczalnie :P?

Mieszkam w Gdańsku 1.5 roku i dopiero raz widziałem Alfę na ramkach klubowych. Właśnie dzisiaj :)
ul. Wajdeloty, godz. ok. 17:00
IMG_20171207_164902.jpg
Pozdrawiam :)

Ps. kiedyś ze 2x z daleka widziałem na Wrzeszczu białą 164kę na ulicy Wyspiańskiego. No kawał fury to był! mam nadzieję, że ten ktoś jest tu z nami Alfaholikami

haha źle to trochę zabrzmiało :D na poboczu ale zaparkowana tam z woli kierującego a nie inaczej ;)

ależ ta czarna brera parkująca na Łużyckiej jest czysta ;)

hehe, dzięki. dopiero dzisiaj zauważyłem ten komentarz. niestety już nie będzie parkowała na Łużyckiej. Teraz cieszy się nią nowy właściciel w Radomiu.
Z dobrych za to wieści uszkodzenia GT'ka po wyglądającym kosmicznie tańcu w poprzek drogi okazały się bardzo powierzchowne.
Zawiecha już naprawiona, nowe wahacze i belka stabilizatora poprzecznego załatwiły sprawę.
Do tego własnie jest w trakcie wymiany błotników PP i LT i zaraz wraca na drogę :)
A będzie nawet lepiej niż było bo przy okazji wpada nowy próg w miejsce podkrdzewiałego poprzednika.

Jak z poduszkami? Ciężko?

Tesco Gdynia Karwiny. Srebrne Gt z ramkamk klublwymi dzisiaj rano widziane. Czyje to?
Pozdrawiam.

Jak z poduszkami? Ciężko?

tak lajtowo , że aż się zdziwiłem. do wymiany miałem prawą w fotelu i kurtynę.
Kurtynę kupiłem nową, wyminiłem tez podsufitówkę bo stara wyglądałaby brzydko.
Z fotela zdjąłem poszycie, oddałem do firmy MAF na profi zszycie (przy wystrzeleniu poduszki szew puszcza z boku)
włożyłem nowa poduche i wszystko jest jak nowe.
Serio myslałem, że to gorszy problem bedzie a to ani trudne ani drogie nie było

O kurde, no to zajebiście! Nic tylko się cieszyć :D

Wysłane z J5 2017

czarna gt stojąca dzisiaj na śląskiej obok kościoła, ładniutka :)

Oraz srebrna gt z kamerka w tablicy rej na krzywoustego obok rynku, mieszkam obok kolego pis ! :)

O ile jesteście na forum , pozdrowki ! :D

Pozdrowienia dla białej Julki przed tunelem w stronę stadionu.

No i pozdro dla czarnej gt stojącej wczoraj na ikeyi :D

Amortyzatory
Powrót