• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 166 zaparkowanej w okolicach stadionu w Gdyni :) Ładna sztuka :)

Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla Czarnej GT na wysokości BOŻE POLE, jechała od strony Gdańska na Słupsk.

mrugnięte w moją stronę w ramach pozdrowień, ale nie zdązyłem załaczyć światełek - "pomachałem" awaryjkami.

Pozdrowienia dla 159 sw Giorgio titano rej GBY na ramkach, przed chwilą w Bytowie

Pozdrowienia dla miłego pana z czarnej 159 SW 2.2 chyba ti na gdyńskich blachach i włoską flagą na tylnej podkładce rejestracji. :D Widziany dzisiaj na morskiej na chylonii, był kciuk w górę i odmachanie ode mnie. :P

A ja z kolei pozdrawiam kolegę z Alfy GT na blachach GTC, który jako jedyny pozwolił włączyć mi się do ruchu w rusocinie:):)

Pozdro dla 156 SW na GMB w klubowych ramkach widziana na rondzie w Szczytnie war-maz.

Czy to ta, która często stoi pod NFZ na słowackiego? Ma naklejkę z Alfisti Północ jeśli się nie mylę :D
Oj, nie ;) Moja to stoi najczęściej w gdańskim Wrzeszczu albo Gdyni Chyloni[emoji14]Naklejek też nie mam, tylko klubowe ramki ;) W Malborku raczej rzadko mnie można uchwycić.

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 na ramkach skrecajacej przed chwilą z Jana Pawła II w Olsztynska :)

Pozdrowienia dla kierownika szarej 159 mijanej dzisiaj rano Piłsudskiego w Gdyni, było migane oraz dla czerwonej Giulietty na SB widzianej po południu ;)

Pozdrawiam "serdecznie" CZERWONE GT GPU...to co zrobiłeś na Celbowskiej.....włos się jeży na głowie.Gdybym nie uciekł na lewo to byś na mnie się roztrzaskał...w sezonie tak Ci się spieszy???Wstyd.!

Pozdrowienia dla czarnej GT stojacej przy Olivia Business Centre ( Olivia Four dokladnie ) - super Felgi ;]

Halo sztum, często w Malborku widzę Alfę 156 poliftową w sportwagonie na GSZ, w godzinach "pracujących" stoi na ul. sienkiewicza i jest oramkowana. Właściciel urzęduje na forum? :)

Amortyzatory
Powrót