• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

Żeby nie było wątpliwości, to ja tej fotki nie zrobiłem, tylko na fb znalazłem.

Pozdrowienia dla ciemnej 156 SW na rejestracji RPZ..., widziana pod termami w Bukowinie Tatrzańskiej ;)

Pozdrowienia dla kolegi ze 159 na ramkach widzianego dzisiaj okolo 15 w Wierzbnej

Wysłane z mojego V9 przy użyciu Tapatalka

Witam totalnie nie w temacie, ale szukam chłopaka z Krosna nazywa się Dawid Półchłopek potrzebuje jakiś namiar na Niego, jeździł 166 3.0. Jakby ktoś mógł coś zadziałać będę wdzięczny. Pozdrowionka

Pozdro dla kolegi z 9-ki w kolorze jakby Grigio Sterling (beżowy) który na Placu Śreniawitów zauważył, że tylne światła przeciwmgłowe mam włączone - włączają się czasem same po włączeniu świateł w wilgotne dni ;)

Pędziłem do roboty z wizyty z dzieckiem u okulisty i nie patrzyłem na cyferblat :-)

L.

40.jpg

Pozdrawiam Alfaholika spod MOSiR w TBG. Stałem tam przez chwilę czarną 159.

Wysłane z Xperii przez Tapatalka

Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 159 na blachach RBR wypatrzonej dziś wieczorem na parkingu w Lesku przy ul. Smolki:)

Pozdrowienia dla kolegi w 159 czarnej mijanego dzisiaj około jedenastej w Kobylanych, pomachane -odmrugane

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam właściciele srebrnej 156 sw RJA z ramkami pracującego na budowie S8 Warszawa - Białystok :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdro dla właściciela czarnej GT minelismy sie na drodze w Gawłuszowicach ... młody gnojek ze 159-ki :)

Amortyzatory
Powrót