• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

Widziana dzisiaj w Lubaczowie srebrna 166 z flagą Italii na ramce rej.
Pzdr :)

Pozdrowienia dla właściciela czarnulki. Wytrwałości w nauce
98.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

pozdrowienia dla czarnowłosej koleżanki w 159 sw blachy RK (oramkowana) widzianej już dwa razy w Jaśle.

w poniedzialek rano widziana 156 chyba SW z ramkami w Straszecinie (nie wiem kto to) a chwile pozniej Raider w Zyrakowie. pzdr

Ja tez wczoraj po 15;00 mijałem 156sw z ramkami na moście na Straszęcin:] Byłem incognito, alfa u mechanika;/

a ja pozdrawiam 3 x 156 :) jedna ciemno zielona z deską do prasowania na klapie :) RJS z ramkami na ul. Mikołajczyka w Rzeszowie, niedziela 13.03 około 15, druga 156 sw z przyczepką zaparkowana koło rynku w Rzeszowie w godzinach wieczornych, również z ramkami, oraz ostatnia 156 zaparkowana w Millenium koło 20 w niedzielę RZ z ramkami :)

Ja tez wczoraj po 15;00 mijałem 156sw z ramkami na moście na Straszęcin:] Byłem incognito, alfa u mechanika;/

Bylem w sobotę w Alfa Corse po poradę i właśnie widziałem tam Twoją 147. Co się jej stało?

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Rozrząd z pompą, wahacze dół i góra przód , pasek wielorowkowy oraz klamka kierowcy bo się urwala hehe; ) także wydatek był:) ale za to komfort na swag'ach.

Witam, to moja, sorki że z takim opóźnieniem odpisuje, ale lepiej późno niż wcale. Pozdrawiam

- - - Updated - - -

Czyja 156SW z ramkami i rej RMI serwisujemy siew Alfa Corse w Dębicy
?

Witam to moja, sorki że z takim opóźnieniem odpisuje, ale lepiej późno niż wcale. Pozdrawiam​

Ostatnia edycja:
Widzę że grono alfaholików w Jaśle się rozrasta. Pozdrawiam jasną GT na tablicach o ile się nie mylę 1AV1 widzianą wczoraj na Kadyiego. Mogłem coś pomylić bo akurat skręcałem z Kościuszki i skupiłem się na sprawdzaniu czy są ramki klubowe czy nie... :)

pozdrowienia dla czarnowłosej koleżanki w 159 sw blachy RK (oramkowana) widzianej już dwa razy w Jaśle.

Bardzo często widuję tą panią w Jaśle, natomiast nigdy nie zwróciłem uwagi na ramki, zawsze moja uwaga skupiała się na kierowniczce :) :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowców złotej GT na blachach RKL (mijaliśmy się w N. Dębie) oraz pięknej beżowej 159 na Dekutowskiego w TBG.

No i jeszcze właściciela GT z klubowymi ramkami, parkującej na Kochanowskiego w TBG.

Jeżdżę od niedawna czarną 159 i pewnie będziemy widywać się częściej w okolicy.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kolegę z 156SW RMI.... na ramkach forum który machał mi wczoraj na światłach skrzyżowania S74 i ul. Warszawskiej w Kielcach. Za późno zauważyłem ale żona odmachała :)

Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156SW RLU na kołach TI widzianego dzisiaj chwilę przed 18 na Rejtana w Rze na wysokości media marktu. Ja też w srebrnej 156SW wyjeżdżalem z parkingu pod media Markt ;-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

A widziałem widziałem i również pozdrawiam - Twoje koła tyż rzucają się w oczy :D. Dzisiaj mogłem być widywany w całym mieście na literę Rz (oczywiście nie w tym samym czasie :cool:).
Pozdro również dla kierownika niebieskiej 156 SW spotkanego na Mc-u. Salut! :)

Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156SW RLU na kołach TI widzianego dzisiaj chwilę przed 18 na Rejtana w Rze na wysokości media marktu. Ja też w srebrnej 156SW wyjeżdżalem z parkingu pod media Markt ;-)

Pozdrowienia dla łuk4sza, którego strąbiłem dzisiaj na krakowskiej w Jarosławiu[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót