Widziany / widziana

Kto serwisuje alfe 159 sedan 2,4 JTDm w Ławnicy koło Mielca na ramkach z forum? Widzaiłem w tego mechanika alfa czerwoną 147...

Czyja 156SW z ramkami i rej RMI serwisujemy siew Alfa Corse w Dębicy
?

Pozdrowienia dla Edd46 widzianego dziś kolo 19 w Zyrakowie - wyjeżdżałem Croma pod szkoła tyłem, miałem zajechać bardziej na Twój pas ale stwierdziłem ze możesz nie wyhamowac

pozdro dla Raidera zakamuflowanego w Oplu

Tak też miałem napisać, ale alfy było mi bliżej wiec w kompromisie FCA.:P:D

Pozdrowienia dla czarnej 159 sedan RSA na ramkach, mijanej wczoraj po 11:00 za Sanokiem. Byla lapka z mojej strony :)

Pozdro dla czarnej (ciemnej) 166 sedan RJA na ramkach, jechała o 17.50 przez rondo na Szówsko, trzymałem się na zderzaku czarną 147 ale odbiłem na obwodnicę :)

Pozdrowienia dla kierowcy niebieskiej Brery RMI na ramkach mijanej dzisiaj ok. 8:00 w okolicy Domaradza :D Była łapka z mojej strony :D

Pozdrowienia dla kierowcy niebieskiej Brery RMI na ramkach mijanej dzisiaj ok. 8:00 w okolicy Domaradza :D Była łapka z mojej strony :D
Pozdrawiam również - moja też była, ale z opóźnionym zapłonem :D
Dziś z kolei srebrna 156 z ramkami około 18 na parkingu pod ratuszem w Rzeszowie - pozdrawiam :)

Pozdrowienia dla właściciela/ki czerwonej 147 FL zaparkowanej dzisiaj na os. Prośbów w Jarosławiu (tablice RPZ) i Betonowego wożącego się wczoraj po 3 Maja :P

pozdro dla Luk4sz - a chyba widziałem na os Kombatantów w Jarosławiu dzisiaj :)

ja tez pozdrawiam Luk4asza wczoraj zobaczyłem na 3-go maja w ostatniej chwili:)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót