Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Pozdrowienia dla kierowcy niebieskiej Brery RMI na klubowych ramkach która właśnie widzę na Orlenie przed Niskiem.ja nie do poznania jako forumowy bo jadę Lexusem pożyczonym. [emoji14]
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Jechałem w przeciwną stronęPozdro ! gdzieś Ty sie zabukował ze CIe nie widziałem ???
To pewnie byłem ja. Pozdro.pozniej przed 17 widziana czaran 156SW FL tez RDE na stacji paliw na Sandomierskiej.
piatek przed 8 zielona 156FL RDE z ramkami jechala za mna od Sandomierskiej do Pustkowa, pozniej przed 17 widziana czaran 156SW FL tez RDE na stacji paliw na Sandomierskiej.
w sobote srebrna 147 RDE z ramkami na parkingu pod Kauflandem gdzies kolo poludnia - kto to byl przyznawac sie ?
A coś Ty mojej dziuni nie poznał?