Widziany / widziana

Pozdrowienia dla kierownika białej Julki RPZ 22222 widzianej koło Brico w Przeworsku. Pomachane, ale nie widziałem czy odmachane bo wchodziłem w zakręt

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla edka, którego alfa stała przed chwilą zaparkowana na jarosławskim rynku :)

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Giulietty widzianej przed chwilą na ul. Sanockiej we Wrocławiu. Były łapki w górze :-)
Ech telefon mi figle płata, pozdrawiam kolegów z Podkarpacia :-)

Ostatnia edycja:
Witam - wakacje spędzam w BUKOWINA POLAŃCZYK - jest super u Was.Dzisiaj maiłem okazję jechać w kolumnie dwóch Belli 159 koloru Rosso i Czarnej - Pozdrowienia dla ich właścicieli i wszystkich Alfaholików z Podkarpacia !!!!!

Panieeeee ja bardziej do Pati bym zaglądał niż Do Ciebie :-P no ale z braku laku dobry i Ty:-P :-P
A tak poważnie, kiedy przejezdzalem i widziałem szyld po lewej stronie ASO Mazur to nawet skrecilem, wchodzę tutaj i mówię napisze PW że jadę :-D ale Czytam że szlajasz się po jakiś zlotach to odpuściłem:-(

hahahah może i Luke się szlaja po spocikach, ale Pati nie ! :D czyli jednak ten baner widać :D Pozdrowienia :)

hahahah może i Luke się szlaja po spocikach, ale Pati nie ! :D czyli jednak ten baner widać :D Pozdrowienia :)
Oj widać widać:-D
Teraz mi to dopiero mówisz....eh....:-D chyba znów będę musiał "coś załatwić" w Lesku :-P

Pozdrawiam :-D

pozdro dla wlasciciela/ki srebrnej 147 z ramkami i rej RZ i spora iloscia 3 w numerze zaparkowanej na parkingu pod Nowym Swiatem.
i jeszcze czarna 159SW z ramkami i rej TSZ na wylocie z Rzeszowa na Debice

W poprzedni tydzień przemierzając Bieszczady tyle Alfików...ale tylko jeden "odmachał" :( No cóż. Pozdr od czarnej GT na belgijskich blachach ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Osobiście macham tylko i wyłącznie klubowym, tj. z ramkami klubowymi - niemal zawsze odmachują. Nieklubowych Alf jest już taka masa, ogromna większość należy do zupełnie przypadkowych osób niemających pojęcia o naszej społeczności, bo było tanie i w miarę ładne to kupił.

Dokładnie tak, ja również macham jak widzę biało-czerwone ramki tylko, odpowiedź jest praktycznie zawsze

Niestety moje blachy nie pasują do polskich ramek [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Czasami też odmachują właściciele alf bez klubowych ramek.
Spotykam się coraz częściej z takim zjawiskiem i to cieszy :)

Pozdrowienia dla czarnej klubowej 147, była zaparkowana wczoraj około godz. 16-17 przy ulicy Borowej w Rzeszowie

Reggie... fura moja, ale kierowca byl zapewne Grzesiu :-D pozyczylem mu auto zeby sobie do pracy wczoraj pojechal, a tu widze sie lansuje po wiosce hahaha :-D
W kazdym razie pozdrowki Reggie :-)

Wlodek chyba widziany pod Kauflandem w sobote,
w sobote wieczorem nie wiem kto jechal 159SW na rondzie za szpitalem w Debicy,
dzis kolo 10 czarna 156 chyba SW z rej RJA i ramkami widziana na drodze DK28 miedzy Jaslem a Nowym Saczem (jechalem Honda wiec kolega mogl sie nie kapnac)

Również pozdrawiam srebrna 156 z ramkami i rej "RJS 41u2"? :D minieta w drodze na Nowy Sącz^^ przyczajony w hyundaiu mrugalem ale no to nie alfa to wiem ze tak oka nie przykuwa na drodze wiec no :D

Pozdrowienia dla kolegi z srebrnej 156, widzianej wczoraj na skrzyzowaniu przy moście zamkowym :) Odmruganie, choć jednym oczkiem - dostęp do żarówki drogowych jest niestety tragiczny :p

Amortyzatory
Powrót