Widziany / widziana

Powiedział gość który nie poznał mnie jak mrugalem światłami praktycznie na stanowisku na przeciwko niego na parkingu tylko ze bylem croma i juz wyjeżdżać miałem .
serio? nie kojarze nic takiego:P czy ta sytuacja napewno miala miejsce? a to Ty mnie nie poznales?;)

podjechales na parking, stanales na stanowisku tak jakby obok tego ktore bylo na przeciwko mnie tak jakby po skosie, zaparkowales ja wlasnie mialem wyjezdzac, mrugalem swiatlami ale nie reagowales dlatego myslalem ze moze ktos inny to podjechal

podjechales na parking, stanales na stanowisku tak jakby obok tego ktore bylo na przeciwko mnie tak jakby po skosie, zaparkowales ja wlasnie mialem wyjezdzac, mrugalem swiatlami ale nie reagowales dlatego myslalem ze moze ktos inny to podjechal

A to pardon, zaspany byłem;)

piatek przed 8 zielona 156FL RDE z ramkami jechala za mna od Sandomierskiej do Pustkowa, pozniej przed 17 widziana czaran 156SW FL tez RDE na stacji paliw na Sandomierskiej.
w sobote srebrna 147 RDE z ramkami na parkingu pod Kauflandem gdzies kolo poludnia - kto to byl przyznawac sie ?

Zielona moja, też dumałem za kim jadę...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

czarna 156SW FL widziana dzis w Brzeznicy ale blachy chyba RRS i ramki, ktoz to?

Pozdrowienia dla smoka spotkanego na obwodnicy w okolicy ronda na wielopolską.

Ostatnia edycja:
Czarna 166 FL z rej RSR i ramkami widziana w Mielcu na parkingu kolo cmentarza w czasie pokazów

Pozdro dla kierowcy czarnej 159 na ramkach wyjeżdżającej za mną z Galerii Rzeszów ~17:45 w czwartek.

//Sorry za blokowanie wyjazdu jeśli chciałeś szybciej.

Granatowa 159 SW na ramkach (już nie)stojąca pod hotelem Iskra również pozdrawia ;)

Pozdrowienia jeszcze dla Radka i dla kolegi w 156 spotkanego pod Castoramą :)

pozdro dla smoka widzinaego wczoraj kolo Shella, mrugalem z Cromy ;)

EDIT
srebrna 147 RMIz ramkami widziana przed 18 na parkingu po Kauflandem w Debicy

Ostatnia edycja:
Kto mnie podpuszczał z Łańcuta do Przeworska dziś wieczorem czerwoną 159 RPZ [emoji14]
Pozdrawiam

Pozdrowienia ze srebrnej 156 SW TI dla granatowej 156SW na czarnych kołach na skrzyżowaniu Kreczmara i Naruszewicza przy rynku :)
Widziana wczoraj w godzinach popołudniowych :)

Pozdrowienia dla czarnej 156 sedan RZE, którą regularnie widuję podjeżdżającą/parkującą koło Uniwersytetu Rzeszowskiego od strony Kopisto :).

Wyjątkowo pozdrowienia ze srebrnej 145 dla czarnej GT widzianej na Słowackiego dzisiaj przed 17 :D Czyżby guciu w końcu wyszedł z domu ? :D

Pozdrowienia dla czarnej 156 sedan RZE, którą regularnie widuję podjeżdżającą/parkującą koło Uniwersytetu Rzeszowskiego od strony Kopisto :).
Moja kobieta ostatnio jeździ bellą do pracy, pracuje w tej okolicy więc pewnie ją widujesz regularnie :P Wzajemne pozdrowienia ode mnie i od kierowniczki, która również na drodze wyszukuje biało-czerwonych ramek! ;)

Amortyzatory
Powrót