• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

ten polift to moze Janusz Jarosz bo on ma tak olejona tylko czy to jest zloty czy zolty to sam nie wiem?I czy to bylo SW?

Tak to było SW, kolor może żółty tylko przybrudzony, w każdym razie nie podoba mi się, mój Nero Metalic ladniejszy:-P

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Czerwona skórka zawsze najlepsza:-P

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

kogo baba smiga po debicy czarna GT z rej cos z 86?
dzis widziana przed 17 skrecajaca z Rzeszowskiej w Robotcznia

pewnie Jacka ze srebrnej 166 FL. Ja za to pozdrawiam Garmischa zone widziana dzis na rondzie na Kościuszki ok.15. Bylem zakamuflowany

Jawohl herr DBH ! Od hailowania ręka o mało mi nie uschła, zanim zobaczyłes ! :D

zaloż ramki to bedzie sie od razu w oczy rzucalo.

Pozdro dla srebrnej 156 RMI z wielkim skrzydlem na tyle widzianej wczoraj kolo 19 jak wyjezdzala w Debicy z pod RAJu, sorry ale ramki zauwazylem dopiero jak Cie mijalem dlatego nie przepuscilem :)

Pozdrowienia dla alfaholika, który machał mi na obwodnicy w korku niedaleko polfy. Za pozno sie zorientowałem. Pozdrawiam :)

A ja pozdrawiam Ciebie, wjeżdżałeś na zaporę od strony heliosa ;-)

A Ty może stałeś dzisiaj na światłach i skręcałeś w lewo koło MC i stadionu stali ? Teraz tak właśnie skojarzyłem ;)

A ogólnie chodziło mi o Pana z GTV ;)

Pozdrawiam obu Panów ;)

Amortyzatory
Powrót