• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

pozdrówki dla 159 na warszawskiej, 147 koło ul. Jałowego w Rzesz, i 159 sedan kręcącej się koło torów niedaleko toru Reskart. Wszystkie furmany widziane wczoraj w popołudniowych godzinach.

Pozdro dla ekipy w czarnej 166 na ramkach i rej. RSS.... widzianej na światłach koło Mercedesa w Rzeszowie o godzinie 7:30 rano. Nie machałem Wam, ale stałem obok Was w czerwonym Nismo na niebieskich felgach :cool: :)
BTW: gdyby ktoś miał wątpliwości:
attachment.php

Załączniki

• x96eKCd.jpg
    x96eKCd.jpg
    105.4 KB · Wyświetleń: 285
w czerwonym Nismo na niebieskich felgach :cool: :)
BTW: gdyby ktoś miał wątpliwości:
attachment.php

Wybacz, ale to nie wygląda jak czerwony. To wygląda jak kolor zarezerwowany dla kobiet i facetów o nieco mniej popularnej orientacji - różowy [emoji14] Machanie z takiego auta mogło by się faktycznie źle skończyć :D

Pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę.

(ofc z tym kolorem tylko żartuję, wolę to dopisać, jakby ktoś nie załapał)

hehehe... moje żelazko z którego wykonałem to zdjęcie tak odzwierciedla kolory. Auto w rzeczywistości jest czerwone.

Pozdrawiam właściciela/włascicielkę tej 159 upolowanej obok galerii rzeszów dziś o 10:00

attachment.php

Załączniki

• 159-04-04-2015.jpg
    159-04-04-2015.jpg
    311.6 KB · Wyświetleń: 309
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156SW zaparkowanej wczoraj pod tesco w Rzeszowie :) ramki i naklejki Alfaholików z tyłu

Kto mi machał dziś z czarnej klubowej 156 przy małym rondzie obok teatru/bernardynów? Pozdrawiam :)

dzieki Psylo rowniez pozdrawiam :) wesołych swiąt wszystkim :D

Starzeję się już i nie poznaję ludzi na ulicy :girl_wacko: Pozdrowienia raz jeszcze :)

@kot159 bardzo fajny kolor ma Twoja bella

a ja pozdrawiam czarne 159 sw widziane na hetmańskiej o 14;30 jadące w strone heliosa ;)

hehe dzieki, dosc czesto stoi w tym samym miejscu bo pracuje w galerii :P

Amortyzatory
Powrót