Jendker
Nowy
pozdrówki dla 159 na warszawskiej, 147 koło ul. Jałowego w Rzesz, i 159 sedan kręcącej się koło torów niedaleko toru Reskart. Wszystkie furmany widziane wczoraj w popołudniowych godzinach.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
kto to mi wczoraj mrygnal przy wjezdzie na autostrade w Dębicy ze 159 SW chyba granatowej ok. godz.15. Nie widzialem blach bo patrzylem czy sa ramki. Ja pomachalem nie wiem czy widziales. Pozdrawiam
....147 koło ul. Jałowego w Rzesz,... Wszystkie furmany widziane wczoraj w popołudniowych godzinach.
w czerwonym Nismo na niebieskich felgach![]()
BTW: gdyby ktoś miał wątpliwości:
![]()
Kto mi machał dziś z czarnej klubowej 156 przy małym rondzie obok teatru/bernardynów? Pozdrawiam![]()
Pozdrawiam właściciela/włascicielkę tej 159 upolowanej obok galerii rzeszów dziś o 10:00
![]()
To pewnie znowu jaa ja pozdrawiam czarne 159 sw widziane na hetmańskiej o 14;30 jadące w strone heliosa![]()