• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Widziany / widziana

pozdro dla Raidera widzinego w niedziele

i jeszcze jakas srebrna 159 w sedanie zaparkowana w Debicy na ul. Kolejowej na przeciwko Delikatesow Centrum w piatek rano ok 11

Czyja niebieska Brera stała dziś o 21:00 przed delikatesami centrum na Lubelskiej? Pozdrawiam właściciela/właścicielkę

attachment.php

Załączniki

• brera.jpg
    brera.jpg
    75.2 KB · Wyświetleń: 295
Hehe, to ja - minęliśmy się pewnie w sklepie - widziałem Twoją 159 na ramkach :) Pozdrawiam

Pozdrowienia również dla kolegów z innej 159, z którą przez kilkadziesiąt kilometrów jechałem na A4 z Krakowa :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156SW widzianej wczoraj na Krzyżanowskiego, mrugałem jak skręcałeś ;)
Btw. kolego prawy stop ci nie świeci :D

Pozdrawiam kolegę ze 166 napotkanej wczoraj na parkingu galerii Rzeszów.
attachment.php

Załączniki

• 20150602_201653.jpg
    20150602_201653.jpg
    69.5 KB · Wyświetleń: 426
Pozdrowienia dla mat09 widzianego przed chwilą na Dominikańskiej i dla kierowniczki srebrnej 145 widzianej również kilka minut temu na Lubelskiej (to Ty gabi? w ostatniej chwili zauważyłem)

Pozdrawiam kierowce i pasażerkę ciemnej 156 kombi RMI .... widzianej dziś o godz. 19.40 przy MC na Hetmańskiej

Za kim dziś jechałem na Cieplińskiego około 18:30? Czarna 159 berlina na klubowych tablicach RZE. Pozdrawiam właściciela :)

Ostatnia edycja:
Koło galerii grafiki ? Jak seden to chyba o mnie chodzi :) Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
pozdrawiam kierownika z "zielonej" 147 widzianej w Debicy bez ramek ale kolega machal kolo ronda przy Szpitalu.

Amortyzatory
Powrót