• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156SW jadącego dzisiaj od placu śreniawitów w okolice bohaterów. Próbowałem Cie dogonić i mrugnąć ale się nie udało [emoji14]

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 przed Jasłem dziś po południu, nie wiem czy na ramkach ale widziałem,że mi machnąłeś ale nie zdążyłem odmachnąć jak i całą resztę mijanych 156-tek i 147-ek od Pilzna do Jasła coś

Pozdrawiam właściciela oramkowanej 159-ki zaparkowanej pod firmą Invest na Boya-Żeleńskiego godzinę temu.

Pozdro dla czarnej 166po lifcie na Kwiatkowskiego. Odmachalem w ostatniej chwili:-)

Wysłane z Marsa przy użyciu tapatalka

Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki klubowej czarnej 166 FL z tablicą RSR widzianej przed chwilą na parkingu WSK przy ścieżce nad Wisłokiem

Pozdrawiam kierowcę ciemniej 156 SW RZ** na klubowych ramkach, który skręcał w prawo w Krakowską z Wyzwolenia kilka minut przed 20.

a czy nie aby gucio gnał dzisiaj kolo 14;40-15 gnał przez langiewicza ?? :D bo goniłem goniłem i nie dogoniłem :D

Pozdrowienia dla czarnej 156 SW na klubowych ramkach stojącej na światłach na zjeździe z Mostu Zamkowego dziś ok 14:15.

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 159, który zasuwał w kierunku Rzeszowa na wylocie z Jarosławia tak, że nie zdążyłem zobaczyć rejestracji :)

Pozdro dla właściciela GT zaparkowanej/widzianej na Sobieskiego około 19.30. Mniemam, że podniesiona wycieraczka to od Ciebie :D

pozdrowienia dla TomkaN ktory robil zakupy w Biedronce na krakowskiej ;p

Srebrna 147 kolegi Paulosa z Mielca przyuwazona w Skrzyszowie pod sklepem.
Później DBH na rondzie kolo Statoil w Dębicy i jeszcze poliftowa 156 oklejona na złoto na Rzeszowskiej. Pozdrawiam wszystkich.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót