• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki klubowej ciemnej 166 zaparkowanej dziś ok. 12:00 za galerią graffiką.

pozdro dla kolegi ktory kupil 159 Raidera widzianego w Straszecinie dzis po 11, i po poludniu widziana brazowa 159 jadaca z Nagawczyny do Debicy do Raju, chyba sm00ku?

Paeł szkoda, ze mnie nie widziales pod motoryzacyjnym po drugiej stronie Sezamu na Krakowskiej ok.11:30 jak Ci machalem i wolalem na CB

pozdro dla kolegi ktory kupil 159 Raidera widzianego w Straszecinie dzis po 11, i po poludniu widziana brazowa 159 jadaca z Nagawczyny do Debicy do Raju, chyba sm00ku?

Pozdro Pawle. Widziałem Cie w lusterkach :)

Paeł szkoda, ze mnie nie widziales pod motoryzacyjnym po drugiej stronie Sezamu na Krakowskiej ok.11:30 jak Ci machalem i wolalem na CB

Miałem wyłączone. Trzeba było puścić sms żebym włączył radio a tak wogóle to się spiesztłem do fryzjera

pozdrodla kolegi ktory kupil 159 Raidera widzianego w Straszecinie dzis po 11
Pozdrawiam również to jednak byłem ja, moja stara jeździ na policyjnej i podrejestracją RDE 02111 tutaj coś widać
http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/49020.html , a moja nowa pod
attachment.php

Załączniki

• DSC01454.jpg
    DSC01454.jpg
    91.7 KB · Wyświetleń: 246
Miałem wyłączone. Trzeba było puścić sms żebym włączył radio a tak wogóle to się spiesztłem do fryzjera

Fryzjer ważna sprawa- na mieście mówią że zrobiłeś trwałą

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Kto mi mrugał przed chwilą z ciemnej 159 SW z relingami w okolicy Dominikanów? Pozdrawiam :)

kto to mi wczoraj mrygnal przy wjezdzie na autostrade w Dębicy ze 159 SW chyba granatowej ok. godz.15. Nie widzialem blach bo patrzylem czy sa ramki. Ja pomachalem nie wiem czy widziales. Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót