Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
pozdro dla kolegi ktory kupil 159 Raidera widzianego w Straszecinie dzis po 11, i po poludniu widziana brazowa 159 jadaca z Nagawczyny do Debicy do Raju, chyba sm00ku?
Paeł szkoda, ze mnie nie widziales pod motoryzacyjnym po drugiej stronie Sezamu na Krakowskiej ok.11:30 jak Ci machalem i wolalem na CB
Pozdrawiam również to jednak byłem ja, moja stara jeździ na policyjnej i podrejestracją RDE 02111 tutaj coś widać http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/49020.html , a moja nowa podpozdrodla kolegi ktory kupil 159 Raidera widzianego w Straszecinie dzis po 11
Miałem wyłączone. Trzeba było puścić sms żebym włączył radio a tak wogóle to się spiesztłem do fryzjera
Kto mi mrugał przed chwilą z ciemnej 159 SW z relingami w okolicy Dominikanów? Pozdrawiam![]()
Fryzjer ważna sprawa- na mieście mówią że zrobiłeś trwałą
[/QUOTE ]
Wzoruje sie na Tobie, z tym ze ja zrobilem tylko na głowie
RAIDER przepraszam ale myślałem ze przesiadłes się na coś innego
I kolegę dzisiaj ok 11*30 na podkarpackiej ze srebrnej 147 tez pozdrawiam![]()
Pozdrawiam czarna 159 która stała dziś w południe w Jaśle pod skarbowka na forumowych ramkach![]()
A faktycznie, moja dzisiaj stała chwilę na piekarskiejpozdrowienia dla TomaszaN i jego 156 widzianej w J-w na piekarskiej)