Pozdrowienia dla czerwonej mito z logiem alfy na karoseri ... widzianej na parkingu galerii Rzeszów obie na ramkach![]()
:ciao:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrowienia dla czerwonej mito z logiem alfy na karoseri ... widzianej na parkingu galerii Rzeszów obie na ramkach![]()
Kto mnie sunącego z pracy spokojnie przez Rzeszów w Nismo, otrąbił na Cieplińskiego po 16-stej z srebrnej Alfy 156 Sportwagon RZ 44xxx - nie zdążyłem zauważyć twarzy - tylko łapka w górę - Pozdrowienia !![]()
Bo po pracy i całym tygodniu to człowiek jak kuń - klapki na oczy i do domu wracaNie chwaląc się jamusiałem użyć dosadniejszej formy pozdrawiania
![]()
Bo po pracy i całym tygodniu to człowiek jak kuń - klapki na oczy i do domu wracaGdybyś nie trąbnął to bym nie zauważył - dzięki !
![]()
jezdzace fotoradaryPozdrowienia dla kolegi z szarej GT z ramkami i tablicą W* widzianego na Rejtana:
![]()
pozdro dla darka widzianego w przeworsku kolo 12 ;p bylem zakamuflowany w srebrnym golfie 4
Pozdrowienia dla załogi ze srebrnej 159 RSR z klubowymi ramkami widzianej jakąś godzinę temu w Lutczy i jeszcze przez kawałek dalej w stronę Rzeszowa