• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

pozdro dla srebrnej gt rej WOR widzianej dzisiaj w Rzeszowie około 19.20, jechałem za Tobą i mrugałem długimi z Suzuki Grand Vitary :)

pozdro dla Dominika widzianego w sobote kolo 12 kolo wiaduktu w Debicy w czerwonej wyscigowce zaciagajacego sie e-dymkiem ;) zobaczylem w ostatniej chwili, pomrugalem awaryjnymi :)
Wiem, widziałem w lusterku wstecznym awaryjne :) Pozdrowienia !

Kto jeździ po Jarosławiu GT na numerach RDE 97VW ? Jechałem za nią dzisiaj na Lotników od ronda do ronda. Pozdrawiam

Słowik czy to nie Ty dzisiaj około 7.10 jechałeś 155 RZE koło Reala? :>

Niestety nie, moja 155ka znowu ma wyjęty motor...stoi w jednostce :)

sm00k dzis chyba pucowal swoja 159 na myjni pod Rajem, trabilem z drogi ale taki zarobiony ze nie slyszal

Kto jechał czarną 156 SW z klubowymi ramkami i tablicą RKL przez skrzyżowanie obok Galerii Rzeszów w stronę Piłsudskiego dziś przed 19:00? :) Pozdrawiam właściciela/właścicielkę

111.jpg
czyja alfe srebrna 156 sw na klubowych ramkach upolowalwm pod leclerkiem ?? :D

sm00k dzis chyba pucowal swoja 159 na myjni pod Rajem, trabilem z drogi ale taki zarobiony ze nie slyszal

Cześć.
Tak piździło, że nawet się nie zaspokoiłem swojej ciekawości kto to trąbi ;)
Pozdrawiam

srebrna GT z ramkami i rej WOR widziana w niedziele w Debicy na rondzie kolo torebki paer minut po 14. trabilem, machalem ale kolega nie zainteresowany

SŁOWIK nie jechales dzis do Tarnowa moze. Mignela mi czarna GT na wlocie przed Grosarem ok.15:10

Dodano po 7 minutes:

Ja jechalem zakamuflowany w Yarisie

Ostatnia edycja:
SŁOWIK nie jechales dzis do Tarnowa moze. Mignela mi czarna GT na wlocie przed Grosarem ok.15:10

Dodano po 7 minutes:

Ja jechalem zakamuflowany w Yarisie

Nie to nie ja, zresztą moja GT już prawie zimuje, czekam na pokrowiec i do garażyku, w aktualnej chwili jeżdżę Fiatem Sedici, srebrny klubowe ramki:)

Pozdrowienia dla Alfaholika w ciemnej Alfie 156, który zmienił pas przed Polanem na podkarpackiej w kierunku Boguchwały około 19:00. Wyjeżdżałem z parkingu Polanu i jakbym nie zauważył że zmieniasz pas to byłoby nieciekawie.

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej trzydrzwiowej 147 skręcającej na podpromie ok. godzinę temu (rejestracja chyba RKL i klubowe ramki)

Amortyzatory
Powrót