Widziany / widziana

Kto mnie sunącego z pracy spokojnie przez Rzeszów w Nismo, otrąbił na Cieplińskiego po 16-stej z srebrnej Alfy 156 Sportwagon RZ 44xxx - nie zdążyłem zauważyć twarzy - tylko łapka w górę - Pozdrowienia ! :)

Kto mnie sunącego z pracy spokojnie przez Rzeszów w Nismo, otrąbił na Cieplińskiego po 16-stej z srebrnej Alfy 156 Sportwagon RZ 44xxx - nie zdążyłem zauważyć twarzy - tylko łapka w górę - Pozdrowienia ! :)

Nie chwaląc się ja :) musiałem użyć dosadniejszej formy pozdrawiania :)

Pozdrowienia dla kolegi z szarej GT z ramkami i tablicą W* widzianego na Rejtana:
attachment.php

Załączniki

• fr_1491_size880.jpg
    fr_1491_size880.jpg
    238 KB · Wyświetleń: 350
pozdro dla darka widzianego w przeworsku kolo 12 ;p bylem zakamuflowany w srebrnym golfie 4

Ostatnia edycja:
pozdrowienia dla czerwonej 145 RZE widzianej dzisiaj na światłach za WORDEM w stronę Głogowa :) około 11.

Srebna czy niebieskawa 156SW ?:) Czasem zostawiam ja na biedrze:)

Dodano po 26 minutes:

attachment.php

Pozdro dla kolegi:) widziany na poniatowskiego dość często tam stoi

Załączniki

• 20141105_100159.jpg
    20141105_100159.jpg
    141.2 KB · Wyświetleń: 358
Ostatnia edycja:
tak mi tylko mrugnela obok bo busikiem smigalem, ale wydaje mi sie ze srebrny, choc taki lekko blekitny odcien byl, moze tak mi sloneczko przyswiecilo po prostu :-)

No to moje cudo hehe:)
attachment.php
Zerknij czy to to?;)

Załączniki

• 20141015_144857.jpg
    20141015_144857.jpg
    137.5 KB · Wyświetleń: 243
Pozdro dla 147 jadącej w kierunku dębicy między 15-16. Widziałem światełka, sorki że nie odmrugałem ale zagadałem się z żoną :D

Pozdrowienia dla załogi ze srebrnej 159 RSR z klubowymi ramkami widzianej jakąś godzinę temu w Lutczy i jeszcze przez kawałek dalej w stronę Rzeszowa :)

Pozdrowki dla tomka widzianego pod biedra obok duzego parku :-D oraz dla srebrnej 147 prowadzonej przez kobietę około 15 między Przeworskiem a łańcutem mrugalem ale nie byłem zauważony :-D

Pozdrowienia dla załogi ze srebrnej 159 RSR z klubowymi ramkami widzianej jakąś godzinę temu w Lutczy i jeszcze przez kawałek dalej w stronę Rzeszowa

Również przesyłamy pozdrowienia. Spieszyliśmy się na ostatki, które były na szczęście udane. Do zobaczenia.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót