Widziany / widziana

pozdro dla Włodka, którego 147 stałą dziś w kąciku parkingu TC - pewnie 1 zmiana była. i jeszcze biała Julka RZE niestety bez ramek stojaca pod ProFamilia w Rzeszowie dzis rano

Pawelku czyzby potomek mial przyjsc na swiat??Jak cos to napisz na PW bo bede mial do Ciebie pytanko. P.S. tez dzis widzialem alfe Wlodka w tym samym miejscu zeby nie bylo, ze nie na temat

Pozdro dla Czarnej Alfy chyba GT widzianą w KRK na Dębickich numerach. Kolega mrugał światłami, odmrugałem awaryjnymi tylko nie wiem czy zauważyłeś. :)

Pozdro dla ciemnej 156 widzianej ma Cieplińskiego dziś po 16-tej oraz dla mat09 widzianego w okolicach dworca o tej samej porze

Pozdro dla Weloo mijanego przy Millenium niecałą godzinkę temu i 156 SW pod Pro Familią na blachach LZ.

Biała 4c "złapana" podczas wyprzedzania na wiadukcie w Nowej Dębie - super wygląda ta alfica - pozdrawiam

Pozdrowienia chyba dla weloo ktorego alfe widzialem zaparkowana pod straza pozarna kolo Graffiki przed 12,a pozniej widzialem jak jechala ta sama alfa po godz.12 od Zelmera w strone Graffiki ul.Langiewicza ale gadalem przez tel. i nie zdazylem zareagowac(pozatym jechalem Yarisem), a zaraz za nia piekna czerwona Brera na rej.DW(nie wiem czy rosso czy rosso rubino ale miodzio)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla silvadora widzianego przed siódmą na wylocie z Przeworska w kierunku Jarosławia.

Pozdrowienia dla 145 na ramkach stojącej w Rudnej Małej pod DHL oraz DamianBAD w rudnej na rondach

Pozdrowienia chyba dla weloo ktorego alfe widzialem zaparkowana pod straza pozarna kolo Graffiki przed 12,a pozniej widzialem jak jechala ta sama alfa po godz.12 od Zelmera w strone Graffiki ul.Langiewicza ale gadalem przez tel. i nie zdazylem zareagowac(pozatym jechalem Yarisem), a zaraz za nia piekna czerwona Brera na rej.DW(nie wiem czy rosso czy rosso rubino ale miodzio)

Dzięki :)

Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki błękitnej 156SW FL z klubowymi ramkami widzianej wczoraj ok. 12:30 na chodniku przy placu śreniawitów

Pozdrowienia dla kierownika granatowej (chyba :) ) 147 widzianego wczoraj wyjeżdżającego z bocznej dróżki w Trzcianie...
Mina kierownika bezcenna jak pozdrawia go zakumuflowany alfaholik z Peugeota Partnera :)

Pozdrowienia dla Andrzeja, ul. Tysiąclecia dzisiaj

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót