Widziany / widziana

Pozdrowienia dla sympatycznego właściciela białej alfy romeo 4C,na myjni samochodowej . Następnym razem trzymam kolegę za słowo i czekam na jazdę objazdową :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla sympatycznego właściciela białej alfy romeo 4C,na myjni samochodowej . Następnym razem trzymam kolegę za słowo i czekam na jazdę objazdową :)

Jak cię przewiezie to powiem ci że będziesz baaardzo zadowolony. Jeździłem jako pierwszy forumowy :D

Srebna GT na ramkach na parkingu przy Broniewskiego oraz chyba wszędzie rozpoznawalna 146 Damiana :-)

Pozdrowienia dla kierowcy beżowej GT rej WOR z ramkami, widzianego w Dębicy koło Rynku, pomachane. Chwilkę później widziana również pod Carrefourem.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Dziś rano przed siódmą widziana gt silvadora i między 3 a 4 rosek11 jak sypał na Rzeszów ( machałem z mojego służbowego serwisowego Partnera )

Pozdrówki dla srebrnej 156 RZ - warszawska, oraz ciemnej 159 skręcającej do Auto Resu. Obie widziane po 12.00 dzisiejszego dnia. Oraz srebrnej 147 RKL, widzianej w Kolbuszowie koło ronda po 7 rano. :)

Jechałem, żonka mnie uświadomiła, że machałeś :) nie zauważyłem, mrugnąłem w ostatniej chwili awaryjnymi ale już pewnie nie widziałeś, pozdrawiam :)

Pozdrówki dla srebrnej 156 RZ - warszawska, oraz ciemnej 159 skręcającej do Auto Resu. Obie widziane po 12.00 dzisiejszego dnia. Oraz srebrnej 147 RKL, widzianej w Kolbuszowie koło ronda po 7 rano. :)

156 z Bratem jechaliśmy do Wello :) smigłeś szybko a brachol nie chciał gonić.

A moja alfa jak zwykle zauważalna w tłumie :)

widziałem zawracającego weloo, który ładnie poszedł, potem Damiana. Poszedłem od świateł, minąłem Damiana, ale do wela już nie dojechałem, jedno autko pomiędzy było a dwupasmówka się skończyła :D Warszawska to nie autostrada, i się Panowie w insigniach kręcą więc trzeba troche uważać, czyt. patrzeć w lusterka :D
Pozdrówki raz jeszcze :)

Pozdrawiam
granatowe 159 kombi chyba na RZ stojące między piekarnią oraz hotelem w Zaczerniu/Miłocinie
oraz
kierowce srebrnej 147 na RZ mijanej przed rondami w Rudnej Małej koło południa

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam
granatowe 159 kombi chyba na RZ stojące między piekarnią oraz hotelem w Zaczerniu/Miłocinie
oraz
kierowce srebrnej 147 na RZ mijanej przed rondami w Rudnej Małej koło południa

Aaaa, ta srebrna 147 to chyba ja. :) Pozdrawiam, nie zauważyłem Cie.

Amortyzatory
Powrót