Widziany / widziana

Pozdrowienia dla żony xaxvix pomachane odmachane:D (pomykałem motorkiem)

Pytam sie dzisiaj mojej "machal ktos do Ciebie na motorze?" "no machal, machal moj kolega a co?"
Najlepsze jest to ze jechalem jako pasazer i nikogo nie widzialem:)
Nie stoi Twoja alfunia czesto pod biedronka w straszecinie?

Pozdrawiam Raidera i alfaholika, ktory stal dzis po 14 w Nagawczynie kolo kosciola, chcialem wycieraczki dac w gore ale sasiedzi patrzyli na mnie krzywo:)

Pytam sie dzisiaj mojej "machal ktos do Ciebie na motorze?" "no machal, machal moj kolega a co?"
Najlepsze jest to ze jechalem jako pasazer i nikogo nie widzialem:)
Nie stoi Twoja alfunia czesto pod biedronka w straszecinie?

Pozdrawiam Raidera i alfaholika, ktory stal dzis po 14 w Nagawczynie kolo kosciola, chcialem wycieraczki dac w gore ale sasiedzi patrzyli na mnie krzywo:)

a czy kolega czasem nie byl w niedziele w kosciele w Straszecinie na 11? :>

159 RDE LU_ _ widziana dzis pod silownia Herkules ok 17, czyzby sm00k?

a czy kolega czasem nie byl w niedziele w kosciele w Straszecinie na 11? :>

159 RDE LU_ _ widziana dzis pod silownia Herkules ok 17, czyzby sm00k?

Tak, najwyższy czas zacząć robić wagę na zimę :)
Pozdrawiam

widziany chyba kolega Rosek w swojej pieknej 159 pomrugane odmrugane ;d;d

Również pozdrawiam, dzisiaj również mrugane :)

Ponad rok wśród Dębickich Alfisti, niestety 90% czasu poza Dębicą.

ale ja pisalem o koledze Jacku z czarnej GT.O Tobie to juz w sumie zaponialem:D.W sumie mamy juz 3 klubowe GT na naszym podworku-Ty,Jacek i danone.Wpadlbys kiedys na jakiegos spota to bysmy sie w koncu poznali.Kiedys widzialem pod PKP w Dębicy chyba Twoja GT

Jeżeli będzie coś do końca tygodnia to chętnie się pojawię :) Później już zjeżdżam z Dębiczki.

A ile jest GT nie klubowych. Dwóch moich znajomych ma takowe, jedna srebrna JTS 17" szprychy, druga blackline 18".
Do sprzedania jest kolejna czarna GT blackline na 18". Gdyby tylko wszystkim chciało się jeździć na spoty albo chociaż kupić ramki :D

Pozdrawiam widzianą miłą blondyneczkę z 156 koło Galerii Rzeszów

dzis widziana zielona (butelkowa zielen) 156FL z ramkami RDE WY_ _ w Debicy na ul. Kraszewskiego przed zielonym rynkiem stala zaparkowana

dzis widziana zielona (butelkowa zielen) 156FL z ramkami RDE WY_ _ w Debicy na ul. Kraszewskiego przed zielonym rynkiem stala zaparkowana

I wzajemnie pozdrowienia, mam trochę zamieszania w domu i pracy więc się nie udzielam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrowienia dla Alfisty z AR156 widzianego dzisiaj w Kielcach przy jednostce wojskowej. Kolega machał ale późno zauważyłem :)

Amortyzatory
Powrót