• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

Pozdrowienia dla bialej giulietty RPZ z ramkami widzianej w Jarosławiu na rynku o godzinie około 13 :)

Sent from my Lumia 710 using Tapatalk

Hej sory, że nie na temat, ale sie ogłosze wśród swoich, może szybciej pojdą. Sprzedam swoje fele 17" stan bdb proste - szprychy oryginał. Więcej info na priv ; )

Toory od Tymka. Swoje oddam za dobre pieniazki 100%proste i w ladnym stanie.

Pozdrowienia dla EDKA , który dzisiaj rano próbował mnie dogonić ;)

pozdrowienia dla Sportinga, którego mijałem o 12.30 koło hali Podpromie (jechałem granatową suzuką) oraz dla ciemnej 166 RLE z ramkami widzianej o godzinie 16.20 niedaleko Millenium (również jechałem incognito) :)

Tomku pozdrawiam jakbym wsadzil 4 to napewno bym cie dogonil ;p;p;p nie zapominaj ze ja mam tylko 1.4 ;p

xaxvix patrz w lusterka, sprawdz 2 razy, jechalem dzis za Toba i mrugalem od Grabin po skrzyzowanie kolo Centrum w Straszecinie ale nie wiem czy widziales :)
Kurde to musiala byc zonka, ciekaw jestem o ktorej to bylo i dokad zmierzala;)

Jechałem sobie dziś grzecznie z meine frau do Praktikera w samo południe a tu proszę... na Alejach Powstańców Warszawy na wysokości Heliosa (??) zaczepił nas klubowicz w czarnej GT na RZE 2TY7

Ostatnia edycja:
Te a jak jechalem za Toba pod sklepem meblowym na Langiewicza na parkingu i Ci mrygalem to udawales, ze nie widzisz ;)-jakies 2 tygodnie temu.Pisalem w tym temacie

Nie udaję tylko czasem jestem zamyślony :)

ps. to ty wjechałeś na parking pod meble.pl ?

Nie udaję tylko czasem jestem zamyślony :)

ps. to ty wjechałeś na parking pod meble.pl ?

tak to ja wjechalem na ten parking:D.Jechalem zna przeciwka i Cie widzialem jak skrecales w lewo za torami zaraz pod ten sklep wiec niewiele myslac skrecilem za Toba z mysla, ze Cie troszke zmolestuje. Mrugam, macham ale zero reakcji wiec stwierdzilem, ze Ci nie bede zawracal gitary i pojechalem sobie, a Ty zaparkowales z boku

b-ski widziany dziś na warszawskiej. Były łapki i powiem szczerze że przepiękną masz Alfę, nie mogłem oderwać oczu :)

Pozdrawiam kolege w bordowej 156 przedlift(Przepraszam ale nie pamietam Twojego imienia i nicku)widzianego pod Hotelem Trzy Korony po 15 i zaraz czarna 156 sedan predlift bez scudetta i z tylu lampy lexus(z ramkami oczywiscie)

bordowa to ja :) miło, łapki były, wyczaiłem alfe, ramki, i potem zachodziłem w głowe kto to był, i tak właśnie myślałem że to Ty :) Pozdrówki :)

Amortyzatory
Powrót