Widziany / widziana

pozdrowienia dla 156 SW z ramkami, który o 15.10 jechał koło stadionu resovii, czarna brera RJA na polibudzie przed 15 i pomachane-odmachane czarna 146 RZ :)

Czy to Hubert na Brzegowej dzisiaj?Pzdr

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Toż machałem z wielką mocą

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Sporting widziany dzisiaj o 13 jak zajeżdżał do Auto - resu. Chyba nie na serwis?
A jeśli już to mam nadzieję że na przegląd ;)

Kto parkuje czarną 159 z ramkami Nad Przyrwą za Ideo? Widuję ją często wyjeżdżając z parkingu PGS, pozdrawiam kierownika :)

Siedze sobie tak na projektancie oparty o kosz na smieci, coz zacne miejsce, w oczekiwaniu na specjaliste co otworzy mi 146 (zatrzasniete jedyne kluczyki) i pierwsze slysze... Potem widze, pojawila sie biala bestia 4C, mialem sporo czasu aby sie przyjzec parkowala sobie grzecznie ;)

Teraz krotkie pytanie.
Chetny na wymiane granatowa 146 za biala 4C? ;D

Naklikane z GT-I5510

Sporting widziany dzisiaj o 13 jak zajeżdżał do Auto - resu. Chyba nie na serwis?
A jeśli już to mam nadzieję że na przegląd ;)

Do Auto-Resu to ja na kawę wpadam :)

ps. przejechałem juz prawie 7000 km ! ;)

Dodano po 2 minutes:

Pozdrowienia dla Mumina ;)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla Agnieszki w czerwonym MiTo widzianej godzinę temu na Batalionów Chłopskich (jechałem kilka samochodów przed Tobą incognito, w czerwonej pandzie :P)

Pozdrowienia dla dwóch czarnych klubowych belli widzianych w okolicach lisiej góry: 156 SW na tablicach RZ (przy ul. Żeglarskiej) i 147 TI na tablicach RZE (parking WSK nad wisłokiem)

Robson nie jeździłeś przypadkiem w środę około 22 koło fraca przy Cichej? :D i pozdrowienia dla 156 SW RMI widzianej dzisiaj pod Rajem w Dębicy około 20 :)

Amortyzatory
Powrót