Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
To ja też nie ma temat. Co będzie zamiast nich?Hej sory, że nie na temat, ale sie ogłosze wśród swoich, może szybciej pojdą. Sprzedam swoje fele 17" stan bdb proste - szprychy oryginał. Więcej info na priv ; )
pozdrowienia dla Sportinga, którego mijałem o 12.30 koło hali Podpromie (jechałem granatową suzuką) oraz dla ciemnej 166 RLE z ramkami widzianej o godzinie 16.20 niedaleko Millenium (również jechałem incognito)![]()
Kurde to musiala byc zonka, ciekaw jestem o ktorej to bylo i dokad zmierzalaxaxvix patrz w lusterka, sprawdz 2 razy, jechalem dzis za Toba i mrugalem od Grabin po skrzyzowanie kolo Centrum w Straszecinie ale nie wiem czy widziales![]()
Te a jak jechalem za Toba pod sklepem meblowym na Langiewicza na parkingu i Ci mrygalem to udawales, ze nie widziszPozdro, pozdro![]()
Te a jak jechalem za Toba pod sklepem meblowym na Langiewicza na parkingu i Ci mrygalem to udawales, ze nie widzisz-jakies 2 tygodnie temu.Pisalem w tym temacie
Nie udaję tylko czasem jestem zamyślony
ps. to ty wjechałeś na parking pod meble.pl ?
no a za Toba jakies 10 aut jechala ta czarna bez scudettabordowa to jamiło, łapki były, wyczaiłem alfe, ramki, i potem zachodziłem w głowe kto to był, i tak właśnie myślałem że to Ty
Pozdrówki
![]()