• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Widziany / widziana

a ja jeszcze raz Pozdrawiam Serdecznie Jarka i jego corke.Dzieki wielkie za odwiedzenie Dębicy i dostarczenie tylu pozytywnych emocji ktorych jeszcze w zyciu nie przezylem jezeli chodzi o motoryzacje.4C na zywo robi piorunujace wrazenie.Dzieki za przejazdzke na fotelu pasazera.Naprawde morda mi sie jeszcze cieszy.Jak Cie widzialem zna przeciwka to prawie wypadlem z drogi-patrze jedzie 4C.Minac sie z taka maszyna to tez cos.Powiem tak wnetrze na zdjeciach wyglada o wiele gorzej niz w rzeczywistosci. Jest surowe i stworzone wiadomo do czego.Lakier mistrzostwo swiata-jak prawdziwa PERŁA.Dzwiek silnika i cala 4C poprostu BAJKA.Jeszcze raz wielkie dzieki.Bede pamietal ta przejzadzke bardzo dlugo

"Jak owca między wilki.." :)

Btw. Funkcjonariusze drogówki nie uczepili się jeszcze braku przedniej blaszki? Nomen omen bez forumowej ramki? :P

Ostatnia edycja:
Nie dziwię się :)
Zapytam jeszcze - ta z prawej to TI, stoi na 19'' z TI czy to całkiem inny felunek? Bo obręcze przykuwają uwagę nie mniejszą niż ta pacjentka po środku :P

W Dębnie k. Tarnowa zlot jest 8.06.
W Radawie k. Jarosławia planujemy zorganizować 15.06.
Z tego co widzę w Biłgoraju jest jeszcze dwudniowy 14-15.06.

Dnia 8 CZERWCA o GODZINIE 14:30 spotykamy się wspólnie na parkingu obok Sklepu Real od strony Straży Pożarnej. Tarnów ul Błonie 2. Po czym jest do ustalenia sprawa zwiedzania Zamku w Dębnie, jest tam parking i możliwość zwiedzania większą grupą Zamku (oczywiście wszystko do ustalenia ) następnie udajemy się w kolumnie do Miejscowości Porąbka Uszewska gdzie będziemy mieć zarezerwowaną dużą Altanę i możliwość zjedzenia czegoś ciepłego, jeśli będziemy zamawiać tam jedzenia, jakies napoje takie wynajęcie będzie darmowe. Serdecznie zapraszamy wszystkich na 8 czerwca aby wspólnie spędzić miło czas i uwodnić że samochód to nie tylko środek transportu którym przemieszczamy się z miejsca na miejsce ale i również Pasja, styl, klimat i sportowe emocje które daje nam Alfa Romeo. Pozdrawiają organizatorzy Michał i Daniel

przepraszam za wprowadzenie w błąd.. cały czas byłem przekonany, że 15 jest w Tarnowie, faktycznie jest 8, źle przeczytałem. tak czy tak się widzimy :)

zapewne Koleżanka z Trzciany k. Rzeszowa widziana dzisiaj w Ropczycach o 19.58 :) pozdrawiam :)

Łukasz nie mialem jak odebrac dzisiaj i mialem caly dzien tel.wyciszony.Dzieki za numer.To jest do lakiernika czy tego goscia co by mi ogarnal temat H2O??Daj maila to Ci przesle te zdjecia.Ty chyba gdzies mam to zaraz Ci puszcze

Małe OT ale nie mogę się powstrzymać. Jarek proponuję ci zmianę nicku ze Sporting na Leszek Chmielewski :D (kojarzysz reklamę?) Wszędzie gdzie się pojawiasz z 4C ludzie są ci wdzięczni i deklarują że zapamiętają tą chwilę na całe życie, a ty odjeżdżasz dalej spragniony świata :cool:

Kogo mijałem dzisiaj po 6 na obwodnicy Jarosławia? Łapki chyba były. Pozdrawiam

Małe OT ale nie mogę się powstrzymać. Jarek proponuję ci zmianę nicku ze Sporting na Leszek Chmielewski :D (kojarzysz reklamę?) Wszędzie gdzie się pojawiasz z 4C ludzie są ci wdzięczni i deklarują że zapamiętają tą chwilę na całe życie, a ty odjeżdżasz dalej spragniony świata :cool:

Swietne ! :)

ps. jutro jadę do Niemiec 4C, planowane ok. 2500 km ... to się powinienem najeździć ;)

Zapewne :D

Odmrugane, zamachane i bóg wie co jeszcze :) Z pozdrowieniami żona Mekki.... ;)

Dodano po 4 minutes:

Sporting jeszcze chwila i będzie najbardziej rozpoznawalnym i poszukiwanym Rzeszowiakiem , Rzeszowianinem :confused: :) Każdy będzie na niego polował... :D

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót