• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

Powiem szczerze, jazda tym samochodem to sama przyjemność !

i to niezależnie od tego czy stoję w korku, dynamicznie przyspieszam czy też wchodzę na wysokie prędkości
Wcale Ci się nie dziwie....piękne autko, miliarda kilometrów życzę:)

Masz jakieś fotki tego ścigacza? :)

Sporting gratuluje i zazdroszczę zakupu. "Czwóreczka" robi wrażenie na ulicy :cool: Nie będziesz może sprzedawał 159??:D

Poza tym pozdrawiam Niskiego mijanego w piątek po południu na osiedlu przy strzelnicy w RZ

Sporting jest szansa w poniedzialek spotkac Cie gdzies w RZ i zobaczyc to cudo na zywo, chociaz dotknac jednym palcem:D??

Powiem szczerze, jazda tym samochodem to sama przyjemność !

i to niezależnie od tego czy stoję w korku, dynamicznie przyspieszam czy też wchodzę na wysokie prędkości :)

ps. wiem dlaczego 4C ma tak mały bagażnik !
To po to aby po zakupy spożywcze trzeba było jeździć 4 razy :D :cool:

Gratuluję zakupu i zapraszam na przejażdżkę do Dębicy. Możemy zorganizować szybkiego spota, tylko po to żeby ją zobaczyć. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

cicho cicho koledzy nie zasmiecajcie tematu bo kolega Jarek nie zobaczy mojego pytania:D.P.S. obiecujee, ze umyje rece przed dotykaniem albo zaloe nawet rekawiczki:D

Gdybyś chciał wpaść jutro do Dębicy to napisz tylko o której a napewno ja i pewnie Czarny tez zjawimy się gdzieś przy zjeździe z autostrady:-)

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Sporting jest szansa w poniedzialek spotkac Cie gdzies w RZ i zobaczyc to cudo na zywo, chociaz dotknac jednym palcem:D??

Oczywiscie jestem gotowy na spotkanie ale nie wiem jak się mam z Wami umówić ? Jak rano wsiądę do samochodu to nie wysiądę przez kolejne godziny ;)

ja moge Ci podac numer tel. chyba, ze Ty mi wyslesz swoj na PW.Jezeli nie chcesz podawac numeru tel. co rozumiem to koniecznie musimy sie jakos ustawic jezeli tylko dasz rade gdzies podjechac.Ja bede w RZ w poniedzialek ok.8:30 ale bede zajety od 9:30 i nie wiem dokladnie ile ale mysle, ze ok.17 bede juz wolny.Najlepiej na Podpromiu tylko godzina zelezy od Ciebie;)

Dodano po 2 minutes:

no chyba, ze masz w planach smigac przez Dębice w najblizszych dniach to msyle, ze bylo by kilku ciekawskich zeby zmacac 4C

Ostatnia edycja:
no chyba, ze masz w planach smigac przez Dębice w najblizszych dniach to msyle, ze bylo by kilku ciekawskich zeby zmacac 4C
A tam zmacac, obiecuję że bez pozwolenia nie dotknę :-)

Oczywiscie jestem gotowy na spotkanie ale nie wiem jak się mam z Wami umówić ? Jak rano wsiądę do samochodu to nie wysiądę przez kolejne godziny
Do Dębicy masz ładny kawałek prostej autostrady:-)

tez bym to wykorzystal i szybciej pierwszy tysiak wleci

wpadniesz sobie na burgera do naszego MC donalds.Mowie Ci w Debicy sa najlepsze burgery.Juz Ci postawimy za przyjazd burgera i cole:D,a co niech strace:D

Dodano po 6 minutes:

P.S. ze tak zapytam wziales urlop na najblizszy tydzien na jazdy testowe??Masz zamiar chociaz zjesc normalnie 3 posilki czy tylko MC Drive??Zartuje sobie tylko ale powiem Ci, ze na Twoim miejscu chyba wlasnie bym tak zrobil.Kolderka i podusia na prawym fotelu i 3x dziennie MC Drive.Wysiasc tylko na siku i zatankowac Ale:D

Ostatnia edycja:
No i udało się! Przejażdżka obok nowiutkiej 4C, to niezapomniane wrażenie! Dziękuję za możliwość obejrzenia cacuszka i pokaz jego możliwości oraz danie nam forów. Piękna! Rewelacja! Pozdrawiam :)

p.s. a gdzie rameczki? ;)

Pozdrawiam dziewczyny z pięknego MiTo :)

oraz wszystkie Alfy mijane dziś w Rzeszowie

Pozdrowienia dla TomkaN mijanego na Pruchnickiej w J-wiu :) Pomachane :ciao:

Drugie 159 HPK w Kraczkowej ;) poza tym pozdrawiam wszystkie kierowniczki/ków Alf spotkanych na trasie Arłamów-Rzeszów , m.in. srebrne 147 RP w Prałkowcach, czarne GT RP w Przemyślu, granatowe 156 RPZ koło Przeworska, srebrne 147 RJA w Mirocinie, granatowe 156 z parapetem RLA koło Łańcuta i srebrne 156 FL SW RZ na Lwowskiej w Rz. :)

Amortyzatory
Powrót