Widziany / widziana

Wymyśliłem z Dominikiem dowcip: przychodzi alfaholik do spowiedzi
Ksiądz pyta: Czym nagrzeszyłeś synu?
- Kupiłem Twin Sparka

Nie czepiam się ale...co to, Twin Spark gorszy od JTD-ka, V-ki czy innych motorów w Alfie?

SŁOWIK nie przejmuj się, ja mam Twin Sparka.
Niech sobie słodzą ;)

Panowie posiadacze silników TS nie czujcie się urażeni. To tylko taki dowcip po %. Jeśli ktoś ucierpiał to bardzo przepraszam. Na JTD-ki też psioczą że to traktory i nikt się nie oburza ;)

Dokladnie. Nikt nie mial na celu kogos urazic lub twierdzic ze Twin Spraki sa gorsze. Poprostu jak to na spocie - chlopaki zartuja :) Także proszę się nie oburzać trzeba się śmiać :)
Pany szykowac sie na Tarnow!:)

Ostatnia edycja:
Albo w Radawie przy okazji na orliku charatnąć w gałę i pojaśnić sobie, które lepsze :P

Nie wiem czy bede w stanie bo z ramzim planujemy sie jutro upodlic :P

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Chyba musimy zrobić przy okazji jakiegoś zlotu małe zawody TS vs JTD ;-) np przeciąganie liny ;-)

Spoko, ta wypowiedź przyspieszy moją wizytę u Ramziego. Chyba że wystartuję w grupie TS, i tu znowu motywacja do wymiany zestawu hamulców.

Pozdrowienia dla Sportinga mijanego dzisiaj godzinę temu w Babicy oraz kierownika szarej 166 chyba RKR mijanego w Domaradzu.

Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 6 kombi na drodze Ropczyce Mielec ok14.15 pomachane i odmachane

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdro dla Alfoholika, który ok. 12:30 z minutami wyjeżdżał z Rynku w Czudcu.

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 166 RZE, z którym wyjeżdżałem z Rzeszowa wczoraj (piątek) ok 18.

attachment.php

Alfolot Jendkera widziany pod moim garażem godzinę temu ;) Z nudów został umyty ;)

Załączniki

• 20140607_183007.jpg
    20140607_183007.jpg
    121.5 KB · Wyświetleń: 250
Daj znać kiedy jeszcze będziesz się nudził, to swoją przyjadę :P

Pozdrawiam kierowcę 156 sw czarne felgi RTA, który dzisiaj jechał około 9.40 główna droga Tarnobrzegu, ja nie jechałem swoją alfa.

pozdrowienia dla kierowcy 166 RLU na ramkach w Jarosławiu pod pocztą (17:10) oraz dla kierowcy GT tez na ramkach mijaliśmy się i mrugaliśmy na rondzie w Szówsku :)

Amortyzatory
Powrót