piotrek_inf
Nowy
- Auto
- Lancia Delta III 1.8 Di
Pozdrowienia dla alfaholika, który postawił mi dzisiaj wycieraczkę pod Graffiką.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 145 (klubowe ramki) mijanej około godzinę temu przy Galerii Rzeszów, który był tak zagadany przez telefon, że nie zauważył 147 walącej mu po oczach długimi![]()
pozdrowienia dla czarnej 159 SW z czarnymi felgami oraz ramkami, któremu dzisiaj mrugałem ok. 9.40 z audi a2 na rde przy dojeździe do skrzyżowania koło polibudy (raczej nie widziałeś bo brak reakcji) oraz 156 SW RZ z ramkami, którą często widzę na parkingu w galerii rzeszów, dzisiaj akurat na najwyższym piętrze.
To byłem ja czarną - od niedawna mam przyjemność śmigać 9'. Dzięki, dzięki. Nie zauważyłem Cię niestety ^^
I tak się składa, że namierzyłeś wtedy dwie moje alfy - bo ta druga, którą namierzyłeś to Dominik kupił ode mnie.![]()
Cytat Napisał Hundzflot7 Zobacz post
pozdrowienia dla czarnej 159 SW z czarnymi felgami oraz ramkami, któremu dzisiaj mrugałem ok. 9.40 z audi a2 na rde przy dojeździe do skrzyżowania koło polibudy (raczej nie widziałeś bo brak reakcji) oraz 156 SW RZ z ramkami, którą często widzę na parkingu w galerii rzeszów, dzisiaj akurat na najwyższym piętrze.
To byłem ja czarną - od niedawna mam przyjemność śmigać 9'. Dzięki, dzięki. Nie zauważyłem Cię niestety ^^
I tak się składa, że namierzyłeś wtedy dwie moje alfy - bo ta druga, którą namierzyłeś to Dominik kupił ode mnie.
Dzięki wielkie i również pozdrawiampozdrowienia dla Maćka widzianego w biedronce w Ropczycachładny ten Twój ypsylon
jak podjechałem to się zastanawiałem czy to przypadkiem nie Twój, akurat byłeś w kolejce jak ja zaczynałem rytuał ;x