piotrek_inf
Nowy
- Auto
- Lancia Delta III 1.8 Di
pozdrawiam kierownika krwisto czerwonej 159 - jechałeś tak przed 20 koło heliosa
A dzięki również pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pozdrawiam kierownika krwisto czerwonej 159 - jechałeś tak przed 20 koło heliosa
Pozdro dla czarnej GT (postawione wycieraczki) na parkingu przy E.Leclerc i srebnej 147 z przyciemnianymi kloszami oczywiście na klubowych mijanej przy Galerii Rzeszów
GT moja, jak zobaczyłem postawione to wycieraczki to rzuciłem solidną wiązankę, jeszcze tego nie grali żeby mnie dziadka emeryta tak zrobić![]()
hahaha w koncu Ci ktos postawil rogi.Wiesz co Slowik jak mogles pojechac alfaholika
.Ja bym sie od razu domyslil
Słowik, postawiłem je najdelikatniej jak tylko mogłem![]()
Pozdrawiam kierowniczkę czerwonej Mito mijaną wczoraj na Krakowskiej po 18
pozdrowienia dla czarnej 159 SW z czarnymi felgami oraz ramkami, któremu dzisiaj mrugałem ok. 9.40 z audi a2 na rde przy dojeździe do skrzyżowania koło polibudy (raczej nie widziałeś bo brak reakcji) oraz 156 SW RZ z ramkami, którą często widzę na parkingu w galerii rzeszów, dzisiaj akurat na najwyższym piętrze.