Widziany / widziana

Pozdrawiam kolegę z czerwonej 156 spotkanej dzisiaj w Przeworsku na światłach po 16

Pozdro dla czarnej GT (postawione wycieraczki) na parkingu przy E.Leclerc i srebnej 147 z przyciemnianymi kloszami oczywiście na klubowych mijanej przy Galerii Rzeszów

Pozdro dla czarnej GT (postawione wycieraczki) na parkingu przy E.Leclerc i srebnej 147 z przyciemnianymi kloszami oczywiście na klubowych mijanej przy Galerii Rzeszów

GT moja, jak zobaczyłem postawione to wycieraczki to rzuciłem solidną wiązankę, jeszcze tego nie grali żeby mnie dziadka emeryta tak zrobić :)

Czarne GT z czarnym znaczkiem to chyba Guciu (?) widziany wczoraj koło 18-19 na zaporze Powstańców Warszawy w Rzeszowie. Słońce cie oślepiało to pewnie nie zauważyłeś mnie :P

Chwilę później srebrne (?) 147 na ramkach ale rej nie podkarpacka skręcała na Kwiatkowskiego

Pozdrawiam !

hahaha w koncu Ci ktos postawil rogi:D.Wiesz co Slowik jak mogles pojechac alfaholika:D.Ja bym sie od razu domyslil

:) taa karne zakupy z małżonką do samochodu wracałem na automacie, a pod Leclerkiem kilka razy mi już szyby "umyli" i pierwsza myśl że znowu ktoś mi szyby zapaprał jakiś syfem, po ostatnim "myciu" szyby miałem tłuste jak by je ktoś olejem zlał. Więc jak widzę stojące wycieraczki to mnie od razu nerwica telepie.

Słowik, postawiłem je najdelikatniej jak tylko mogłem :)

Słowik, postawiłem je najdelikatniej jak tylko mogłem :)

Spoko :) teraz już wiem żeby się nie denerwować, że to wiadomość od kogoś z forum a nie kolejny typ mażący szyby jakimś syfem...nic się nie dzieje.

pozdrowienia dla czarnej 159 SW z czarnymi felgami oraz ramkami, któremu dzisiaj mrugałem ok. 9.40 z audi a2 na rde przy dojeździe do skrzyżowania koło polibudy (raczej nie widziałeś bo brak reakcji) oraz 156 SW RZ z ramkami, którą często widzę na parkingu w galerii rzeszów, dzisiaj akurat na najwyższym piętrze.

pozdrowienia dla czarnej 159 SW z czarnymi felgami oraz ramkami, któremu dzisiaj mrugałem ok. 9.40 z audi a2 na rde przy dojeździe do skrzyżowania koło polibudy (raczej nie widziałeś bo brak reakcji) oraz 156 SW RZ z ramkami, którą często widzę na parkingu w galerii rzeszów, dzisiaj akurat na najwyższym piętrze.

9 to chyba Krzyśka a 6 Dominika :)

Pozdrawiam kierowcę srebrnej (nieco wpadającej w błękit :) GT z Przeworska. Poginałem dzisiaj ok 13 po jarosławskim chodniku ;)

Pozdrowienia dla właściciela 156sw zaparkowanej wczoraj wieczorem pod nowym światem rz1256* - to ja podniosłem wycieraczkę :)

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 145 (klubowe ramki) mijanej około godzinę temu przy Galerii Rzeszów, który był tak zagadany przez telefon, że nie zauważył 147 walącej mu po oczach długimi ;)

pozdrowienia dla 156 SW FL wpadająca w błękit stojąca dzisiaj praktycznie pod hurtownią "anna" ok. 11 :)

Amortyzatory
Powrót