• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Widziany / widziana

Pozdrowienia dla alfaholika, który postawił mi dzisiaj wycieraczkę pod Graffiką.

Pozdrowienie dla kierownika 156 Fl srebrnej RZ 4.4J ( z żoną się zastanawialiśmy czy zapłaciłeś za tablice czy to zbieg okoliczności :D ) mijanej, wczoraj w Świlczy po 17...

P.s Manewr na moście za ZDZ... Hmmm... :)

mekka27 również pozdrawiam :) tak się ze szwagrem zagadaliśmy i wlekli ale skoro się pojawiłeś można było pogonić, a co do manewru to czasem trzeba innym pokazać że Alfa ma pazur :D

P.S. Tablice to nie przypadek ;)

pozdrowienia dla Maćka widzianego w biedronce w Ropczycach :) ładny ten Twój ypsylon :D jak podjechałem to się zastanawiałem czy to przypadkiem nie Twój, akurat byłeś w kolejce jak ja zaczynałem rytuał ;x

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 145 (klubowe ramki) mijanej około godzinę temu przy Galerii Rzeszów, który był tak zagadany przez telefon, że nie zauważył 147 walącej mu po oczach długimi ;)

Widzialem widzialem i rowniez pozdrawiam. Niestety jak sam widziales braklo mi rąk zeby zareagowac :D

pozdrowienia dla czarnej 159 SW z czarnymi felgami oraz ramkami, któremu dzisiaj mrugałem ok. 9.40 z audi a2 na rde przy dojeździe do skrzyżowania koło polibudy (raczej nie widziałeś bo brak reakcji) oraz 156 SW RZ z ramkami, którą często widzę na parkingu w galerii rzeszów, dzisiaj akurat na najwyższym piętrze.

To byłem ja czarną - od niedawna mam przyjemność śmigać 9'. Dzięki, dzięki. Nie zauważyłem Cię niestety ^^
I tak się składa, że namierzyłeś wtedy dwie moje alfy - bo ta druga, którą namierzyłeś to Dominik kupił ode mnie. :D

To byłem ja czarną - od niedawna mam przyjemność śmigać 9'. Dzięki, dzięki. Nie zauważyłem Cię niestety ^^
I tak się składa, że namierzyłeś wtedy dwie moje alfy - bo ta druga, którą namierzyłeś to Dominik kupił ode mnie. :D

no powiem Ci, że prezentuje się konkretnie! zazdroszczę! :D wybierasz się może na spot w Dębnie? grill będzie 8 czerwca :)

Zdania na jej temat są mocno podzielone przez kolor felgi i wnętrza. Albo się podoba - albo nie podoba. Robie ją na "czarny pochłaniacz światła". :D
I nic nie słyszałem o tym spocie. Dawaj na priv jakieś info. :)

koło 12/13 widziane srebrne 166 RJA z ramkami obok shela na lubelskiej, a po 16 pomachane z weloo
Pozdrawiam !

pozdrowienia dla Melusb jak zawsze pod K.K.Wielkiego w rp przed chwilą :)

Cytat Napisał Hundzflot7 Zobacz post
pozdrowienia dla czarnej 159 SW z czarnymi felgami oraz ramkami, któremu dzisiaj mrugałem ok. 9.40 z audi a2 na rde przy dojeździe do skrzyżowania koło polibudy (raczej nie widziałeś bo brak reakcji) oraz 156 SW RZ z ramkami, którą często widzę na parkingu w galerii rzeszów, dzisiaj akurat na najwyższym piętrze.
I tak się składa, że namierzyłeś wtedy dwie moje alfy - bo ta druga, którą namierzyłeś to Dominik kupił ode mnie.

Poziom -1 Kari :D zapraszam w odwiedziny bo mozna czasem swira dostać:D no i podrawiam cieplutko ;]

Pozdro dla Krzyśka mijanego przed 8 przy Polibudzie. Fajny ten twój czarnuch

Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2

pozdrowienia dla Maćka widzianego w biedronce w Ropczycach :) ładny ten Twój ypsylon :D jak podjechałem to się zastanawiałem czy to przypadkiem nie Twój, akurat byłeś w kolejce jak ja zaczynałem rytuał ;x
Dzięki wielkie i również pozdrawiam:) Niestety Ciebie nie zauważyłem, ale za to 147 od razu po wyjściu na parking wynalazłem :)

Pozdrowienia dla kierownikow udajacych sie na spota w glogowie :) Mijalismy sie dzisiaj kolo 19 na lubelskiej. Chyba nawet ktos za mna krzyczal :D

pozdrowienia prawdopodobnie dla Psylo, którego widziałem wczoraj na skrzyżowaniu za Realem w stronę polibudy szykującego się do skrętu w lewo ok. 19 :)

Jechałem tamtędy mniej więcej o tej porze, ale nie zauważyłem Cię :) Pozdrawiam również

Amortyzatory
Powrót